Carrefour Romania: Anunturi IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

Carrefour Romania are doua anunturi importante pentru toti clientii sai din tara, si e foarte bine sa stiti ceea ce se intampla incepand de zilele acestea.

Carrefour Romania protectie

Carrefour Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, iar pentru toti clientii sai vine cu anunturi extrem de importante de care este bine sa stie toata lumea in momentul de fata. Vorbim despre faptul ca incepand cu intrarea in starea de alerta, Carrefour Romania trebuie sa ii oblige pe clienti sa poarte masca in interiorul magazinului sau, la fel ca si celelalte magazine de acelasi fel care activeaza acum in Romania.

Carrefour Romania respecta prevederile impuse in starea de alerta pentru toti cetatenii din Romania, iar prima dintre ele este verificarea temperaturii la intrarea in magazin. Conform autoritatilor romane, atat Carrefour Romania, cat si oricare alte magazine de acelasi gen, trebuie sa verifice temperatura clientilor la intrare in magazin, si sa nu permita accesul daca aceasta este de 37.3 grade Celsius, sau mai mare, si toti trebuie sa respectam aceasta regula importanta.

Carrefour Romania: Anunturi IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

Carrefour Romania isi atentioneaza deasemenea clientii ca trebuie sa poarte masca, atat pe nas, cat si peste gura, in momentul in care intra in magazin pentru a face cumparaturile. Aceasta este o obligatie pentru toti romanii care intra in magazine precum cele ale Carrefour Romania, ea fiind impusa in ideea de a ne proteja unii pe ceilalti impotriva unor posibile infectari cu noul Coronavirus, si desigur ca ar trebui sa le respectam pentru ca sunt importante.

Îți mulțumim că împreună respectăm aceeași regulă, că te protejezi pe tine, pe ceilalți clienți și pe colegii noștri.😷…

Publicată de Carrefour pe Vineri, 15 mai 2020

Carrefour Romania le spune deasemenea clientilor ca in cazul in care nu au o masca de protectie, pot cumpara una de la zona pentru relatii cu clientii, acolo fiind disponibile pentru achizitie pentru oricare dintre clienti. Carrefour Romania le pune clientilor la dispozitie masti pentru achizitie pentru ca e important ca ei sa se protejeze in tot acest context, si desigur ca e o obligatie impusa de catre autoritati, asa ca ar fi bine sa respectam cu totii asta.

Carrefour Romania are aceste reguli impuse inca din data de 15 mai, si ele se aplica pentru toate magazinele din tara in care compania asteapta clienti pentru a ii cumpara produsele.