GTA 6: Cea mai Mare SURPRIZA pe care o Poate face Rockstar

GTA 6 gratuitate

GTA 6 are deja lansarea initiata de catre ce de la Rockstar Games, compania americana intrand intr-un parteneriat cu Epic Games pentru a oferi GTA 5 in mod gratuit, iar asta sugereaza ca pregateste lansarea noului joc, poate si cu o surpriza foarte mare.

GTA 6 ar putea fi oferit in mod gratuit de catre cei de la Rockstar Games chiar din prima zi, ceea ce ar fi o veste grozava pentru toata lumea, iar asta ar atrage si o rata de adoptie foarte mare pentru noul joc al companiei, fara sa mai vorbim despre ceea ce ar putea castiga online.

GTA 6 oferit gratuit si cu bani castigati din versiunea online ar putea aduce pentru Rockstar Games mult mai multi bani decat in mod normal, iar asta stie inclusiv compania americana, deci am putea sa ne asteptam ca jocul sa ajunga pe piata inclusiv fara plata.

GTA 6, daca ar fi lansat cu plata, ar urma sa coste undeva pe la 40 de euro, poate chiar mai mult, iar asta in timp ce GTA 5 costa acum undeva pe la 20 de euro, deci nu ar fi chiar atat de ieftin, dar chiar si asa, e improbabil ca asta sa tina departe fanii.

GTA 6 nu are deocamdata vreo data clara zvonita pentru lansare, ar putea fi pus in vanzare undeva prin 2021, sau 2022, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cand s-ar putea intampla toate aceste lucruri pentru ca Rockstar isi pazeste bine secretele.