Netflix: Anuntul GROZAV din Weekend pentru Abonatii Romani

Netflix are un anunt grozav in acest weekend pentru toti abonatii din Romania, iata ce ofera pentru toata lumea incepand de zilele acestea, in sfarsit.

Netflix potter

Netflix vine cu o surpriza foarte frumoasa in weekend pentru abonatii sai din Romania, platforma de streaming video la cerere avand un anunt foarte interesant de care este bine sa stie toata lumea. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a anunta ce filme si seriale nou sunt disponibile din momentul de fata in cadrul platformei Netflix inclusiv in Romania, si vorbim despre cateva titluri care poate ca vor fi interesante pentru multa lume in acest moment.

Netflix a publicat mesajul de mai jos pentru toti abonatii din Romania, si anunta ca, pentru inceput, intreaga serie de filme Harry Potter este disponibila pentru toata lumea. Vorbim despre 8 filme ale uneia dintre cele mai populare serii de filme din istorie, insa Netflix nu a inclus doar Harry Potter, ci s filmul Fantastic Beats and Where to Find Them, un fel de inlocuitor pentru vechea serie, dar fara succesul pe care l-a inregistrat cea initiala.

Netflix: Anuntul GROZAV din Weekend pentru Abonatii Romani

Netflix harry potter

Netflix are deasemenea si celelalte filme pe care le vedeti listate mai sus, toate fiind dsponibile pentru toti abonatii romani chiar din acest weekend, insa desigur ca au fost lansate si multe alte titluri in decursul saptamanii. Acestea sunt disponibile deja in platforma, chiar daca cei de la Netflix nu le-au anuntat pe toate in parte pentru clientii romani, insa exista multe noutati de care ne putem bucura.

Netflix lanseaza in mod constant filme si seriale in platforma sa, ceva ce desigur ca este o veste buna pentru toata lumea, si aproape zilnic avem parte de cate ceva nou, fie ca este interesant, sau nu. Chiar daca Netflix lanseaza cam zilnic filme si seriale in intreaga lume pentru abonati, din pacate nu toate sunt disponibile si in Romania, dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, astfel ca orice este anuntat nou pentru noi vine ca o veste buna.

Netflix va continua sa lanseze continut nou pentru intreaga lume in perioada urmatoare, iar in Romania vom avea disponibile cateva serii noi foarte interesante de care sa ne bucuram.