BCR Romania: Masura SURPRIZA Anuntata pentru TOTI Clientii

BCR Romania a luat o masura surpriza foarte buna pentru toti clientii din Romania, iata ce a decis banca sa faca pentru toata lumea chiar de acum.

BCR Romania pad

BCR Romania a anuntat astazi o noua masura importnata pe care o aplica pentru clientii sai din toata tara, banca dorind sa le ofere acestora optiunea de a fi in mai multa siguranta cand interactioneaza cu ea. BCR Romania isi anunta clientii ca acum pot trimite politele de asigurare pe o adresa de email in loc s amearga cu ele direct la banca pentru a fi predate in mana unui angajat, ceva ce oricum trebuia sa se intample de ceva vreme in tara.

BCR Romania ia aceasta masura pentru a scuti oamenii de drumuri fara rost pana la o agentie de-a sa pentru a duce o simpla polita, iar asta e bine pentru ca astfel se reduce si riscul de infectare al oamenilor. Pe de alta parte, cei de la BCR Romania le spun oamenilor ca daca nu au avut timp sa isi incheie politiele, atunci ele vor fi incheiate in mod automat cu retragerea banilor direct din contul lor, iar asa toate lucrurile se intampla automat si mai rapid.

BCR Romania: Masura SURPRIZA Anuntata pentru TOTI Clientii

BCR Romania spune ca polita facultativa se va incheia la valoarea creditului luat de catre client, iar suma se va retine in mod lunar din cont, asa cum s-a intamplat si pana acum. Practic, singurul lucru care se schimba la BCR Romania este faptul ca polita poate fi trimisa prin email catre persoana la care trebuie sa ajunga, fara a mai fi nevoie ca ea sa fie dusa personal la o agentie, iar desi pentru unii schimbarea poate fi mica, ea e una importanta.

Ne poți trimite rapid polițele de asigurare pe mail, la adresa polite.confirmari@bcr.ro. Dacă nu ai avut posibilitatea…

Publicată de BCR pe Sâmbătă, 16 mai 2020

BCR Romania a luat multe masuri pentru a-si proteja clientii din toata tara in perioada pandemiei de Coronavirus, iar aceasta intra fix in aceeasi categorie. Cei de la BCR Romania listeaza si o pagina in care prezinta masurile pe care le-au tot luat in aceasta perioada, si multe dintre ele sunt pe deplin laudabile, iar asta pentru ca si banca doreste sa isi tina atat clientii, cat si angajatii in deplina siguranta in aceasta perioada periculoasa.

BCR Romania ar mai putea lua si alte masuri in perioada urmatoare, totul in functie de moul in care evolueaza pandemia de Coronavirus in tara noastra in perioada urmatoare.