DIGI Mobil: Anuntul IMPORTANT, ce s-a Intamplat in Romania

DIGI mobil a facut un anunt important care-i priveste pe clientii sai, iata ce s-a intamplat in Romania, si ce a reusit sa faca operatorul acum.

DIGI Mobil depasire

DIGI Mobil a avut saptamana trecuta un anunt foarte important facut de catre compania mama Digi Communications, unul care ne arata cat de mult s-au schimbat lucrurile in tara noastra. Mai exact, pentru DIGI Mobil a fost anuntata depasirea pragului de 2 milioane de unitati generatoare de venituri in Romania, sau ceea ce asociaza grupul cu clientii, pe partea de telefonie si date mobile, semn ca pana recent numarul era undeva sub aceasta cifra, poate nu cu mult.

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunciatii din tara noastra in momentul de fata, iar asta in conditiile in care reuseste sa atraga extrem de multi clienti prin portare. Aceste portari au ajutat DIGI Mobil sa reuseasca sa depaseasca pragul de 2 milioane de unitati generatoare de venituri in Romania, o cifra foarte importanta care mai mult ca sigur reprezinta doar un inceput pentru o crestere mult mai mare pentru viitor.

DIGI Mobil: Anuntul IMPORTANT, ce s-a Intamplat in Romania

DIGI Mobil nu are cele mai bune servicii din tara noastra in momentul de fata, dar fara dubiu le are pe cele mai ieftine, Telekom apropiindu-se cel mai mult cu preturile pentru abonamente, dar nu i-a egalat. Aceste preturi mici au ajutat DIGI Mobil fara dubiu sa atraga un numar foarte mare de clienti noi in ultimul an, si e de asteptat ca acest lucru sa continue din moment ce are oferte extrem de bune de care poate profita oricine chiar in acest moment.

DIGI Mobil investeste in mod constant in imbunatatirea infrastructurii din tara noastra, ar pana acum am vazut foarte multe imbunatatiri facute pentru retelele 2G, 3G, 4G, si chiar 5G. Acest proces constant de imbunatatire a retelelor pe care DIGI Mobil le are in toata tara va continua fara discutie si in urmatoarea perioada, iar asta pentru ca exista interes din partea companiei sa le ofere clientilor doar cele mai bune servicii posibile in acest moment.

DIGI Mobil are in momentul de fata cea mai mare retea 5G din toata tara, reusind sa intreaca inclusiv Orange, Vodafone, Telekom, ceea ce reprezinta o realizare surprinzatoare.