DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anuntul IMPORTANT ce Vizeaza Clientii

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt care ne spune foarte multe despre Romania si care ii vizeaza pe clientii din toata tara.

DIGI Orange Vodafone Telekom interes

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt care este de interes pentru foarte multi romani, el venind direct de la autoritatile din Romania, deci este de importanta pentru noi. Mai exact, cei de la ANCOM au furnizat zilele trecute informatii foarte importante cu privire la clientii DIGI, Orange, Vodafone, Telekom, unele dintre ele aratandu-ne starea in care se afla piata de telecomunicatii din tara noastra la final de an 2019, si inceput de 2020.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom aveau in total 22.7 milioane de cartele SIM active in Romania, 58% fiind abonamente, 42% cartele, diferenta fiind una importanta ce arata ca oamenii inca le mai prefera pe primele. Bun, trecand acum la partea de internet mobil, in retelele DIGI, Orange, Vodafone, Telekom s-a inregistrat un consum mediu de 3.7 GB de internet mobil pentru fiecare utilizator, o cifra mica daca luam in calcul faptul ca toti operatorii ofera zeci de GB de trafic pentru clienti.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anuntul IMPORTANT ce Vizeaza Clientii

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au avut la final de an 2019 nu mai putin de 12 milioane de conexiuni 4G de internet mobil active, in crestere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut. 19.9 milioane de conexiuni au fost inregistrate in cursul anului trecut la DIGI, Orange, Vodafone, Telekom, deci vedem ca vasta majoritate folosesc reteaua de mare viteza, ceea ce vine ca o veste buna inainte ca tehnologia 5G sa devina mult mai populara in Romania.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom controleaza toata piata din Romania, iar impartirea acesteia ne arata ca lucrurile nu s-au schimbat prea mult in raport cu anul 2018. Orange are o cota de piata de 39%, Vodafone are o cota de piata de 25%, in timp ce DIGI, Telekom, si inca vreo 2 operatori, impart restul de 36%, ceea ce ne arata cat de mari sunt diferentele in momentul de fata intre operatorii de telecomunicatii pe partea de telefonie mobila.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom se lupta de ani de zile pentru controlarea pietei de telefonie mobila din tara noastra, insa grupul francez ramane in continuare cu mult peste concurenta in ceea ce priveste numarul de clienti.