Google Chrome: Functia SURPRIZA Oferita pentru Utilizatori

Google Chrome are o noua functie surpriza pregatita pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce urmeaza sa ajunga pentru toata lumea in curand.

Google Chrome duo

Google Chrome va surprinde intreaga lume cu o noua functie foarte importanta care va fi oferita pentru utilizatori, iar aceasta vine ca o veste foarte buna pentru cei care folosesc browserul. Mai exact, Google Chrome urmeaza sa aiba integrata o functie speciala pentru sistemul Duo care va permite efectuarea de apeluri video direct de pe calculatoare, ceva ce foarte multa lume face oricum in aceasta perioada, si e o functie foarte dorita.

Google Chrome va avea limitata aceasta functionalitate la 12 persoane simultan, deci nu vom putea folosi sistemul pentru 50 de conversatii simultane, cum vedem la alte platforme. Zoom, sau Facebook Messenger Rooms ofera aceasta functionalitate, insa in cazul Google Chrome va exista o limita la doar 12 persoane in acelasi timp, dar ast anu inseamna ca ea nu va fi crescuta in viitor daca va fi nevoie de ceva mai mul decat in acest moment.

Google Chrome: Functia SURPRIZA Oferita pentru Utilizatori

Google Chrome va oferi aceasta functionalitate prin intermediul platformei “Duo for Web”, deci va fi extrem de simplu pentru orice fel de oameni sa intre acolo si sa faca apeluri video cand doresc asta. Google Chrome va oferi posibilitatea de a folosi filtre si masti de catre utilizatori pentru conversatiile pe care le realizeaza cu diverse persoane, sistemul fiind gandit in principal pentru apeluri video facute cu prieteni, sau membri de familie, nu cu altceva.

Google Chrome are in Duo un sistem destul de simplu de efectuare a apelurilor video, nu ceva complex, cum este cazul Google Meet, astfel ca trebuie sa stiti foarte clar asta. Google Chrome nu are in Duo un inlocuitor pentru Google Meet, Zoom, sau Facebook Messenger Rooms in totalitate, dar poate avea un inlocuitor pentru cei care vor sa faca apeluri video simple cu prietenii.

Google Chrome urmeaza sa aiba disponibila noua functionalitate in saptamanile urmatoare, ea fiind programata pentru distributie la nivel global de catre Google.