RCS & RDS: Anuntul care Arata cum DOMINA acum in Romania

RCS & RDS este in centrul unui anunt care ne arata cat de mult isi domina in momentul de fata concurenta, iata ce s-a intamplat in toata tara.

RCS & RDS dominanta

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, compania publicand chiar zilele trecute si informatiile cu privire la puterea pe care o are in tara. Dintre toate, o sa ma rezum astazi la numarul de clienti pentru serviciile de internet fix, unele dintre cele mai importante pe care RCS & RDS le are, si baza de la care a pornit atunci cand a dezvoltat ceea ce cunoastem acum ca aceasta companie uriasa.

RCS & RDS a anuntat ca in momentul de fata are in Romania nu mai putin de 2.9 milioane de unitati genereatoare de venituri pe partea de internet fix, aceasta fiind denumirea folosita pentru clienti. Conform celor de la ANCOM existau 5.3 milioane de conexiuni la internet la final de an 2019 in Romania, iar dintre acestea, mai bine de jumatate erau ale RCS & RDS, ceea ce reprezinta o realizare foarte mare a companiei, dar si o continuare a succesului.

RCS & RDS: Anuntul care Arata cum DOMINA acum in Romania

RCS & RDS este de cativa ani lider pe piata de servicii de internet fix din Romania, iar acest lucru e departe de a se schimba, operatorul avand foarte multi clienti in tara noastra in continuare. RCS & RDS a construit cea mai mare si moderna infrastructura de fibra optica din Romania in ultimii ani, si acest lucru ajuta compania sa ramana in top in ceea ce priveste serviciile pe care le poate oferi pentru clientii din toata tara, ceea ce o ajuta si pe partea de venituri.

RCS & RDS lasa restul companiilor din Romania cu 2.4 milioane de clienti ai serviciilor de internet fix, iar cei de la Telekom au undeva pe la putin peste 1 milion dintre ei in acest moment. Restul este impartit intre Orange, Vodafone, si foarte multe alte companii mici, unele dintre ele inchiriind de la RCS & RDS infrastructura si latime de banda pentru a le oferi clientilor serviciile dorite.

RCS & RDS a fortat o imbunatatire radicala a internetului mobil in Romania, oferind acum cativa ani primele conexiuni de 500 Mbps, si apoi de 1 Gbps, iar multumita lor avem acum conexiuni de foarte mare viteza.