Samsung GALAXY Note 20: Iata ce Noi Baterii si Camere sunt

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie o serie care va aduce noi baterii si noi camere pentru clientii care vor sa cumpere noile modele de telefoane.

Samsung GALAXY Note 20 Plus baterie

Samsung GALAXY Note 20 Plus urmeaza sa aiba lansata o noua camera si o baterie de capacitate mai mare de catre compania Samsung pentru clientii din intreaga lume, un upgrade serios fiind pregatit pentru telefon. Samsung GALAXY Note 20 Plus va fi lansat cu aceste schimbari pentru ca e nevoie de imbunatatiri semnificative pentru clientii care sunt vizati de aceasta noua serie de telefoane pregatita de catre coreeni, si vorbim despre multe noutati majore.

Samsung GALAXY Note 20 Plus urmeaza sa aiba o camera cu rezolutia de 108 megapixeli, asa cum v-am spus deja inca de acum mai bine de o saptamana, dar asta nu este neaparat o surpriza. Camera de 108 megapixeli este luata de la seria S20, iar compania Samsung isi continua cu Samsung GALAXY Note 20 Plus strategia pe care a abordat-o inclusiv in trecut, adica va oferi in continuare in modelele din aceasta serie componentele care sunt utilizate in modelele anterioare.

Samsung GALAXY Note 20: Iata ce Noi Baterii si Camere sunt

Samsung GALAXY Note 20 Plus urmeaza sa fie lansat cu o baterie de 4500 mAh in aceasta vara, ea destul de mare in comparatie cu cea utilizata in modelul anterior. In cazul Samsung GALAXY Note 20 va fi folosita o baterie cu capacitate de 4000 mAh, aici diferenta fiind mai mica in raport cu cea din modelul anterior, dar e normal ca diferentele intre ele sa nu fie chiar atat de mari precum isi imagineaza lumea, iar asta din cauza dorintei de profit.

Samsung GALAXY Note 20 Plus urmeaza sa aiba multe dintre noutatile seriei S20 pentru ca e mai usor sa reciclezi componentele decat sa folosesti altele noi, iar asta in conditiile in care Samsung face asta de ani de zile. Samsung GALAXY Note 20 Plus ar putea avea si un pret destul de similar cu cele al modelelor din primavara, scopul fiind de a le oferi clientilor cat mai multe motive sa cumpere noile modele de telefoane, insa desigur ca si noutatile trebuie sa fei pe masura.

Samsung GALAXY Note 20 Plus va fi prezentat undeva prin luna august a acestui an, si ar urma sa fie lansat prin toamna, dar ramane de vazut in ce directie vor merge lucrurile.