Netflix: Vestea NEASTEPTAT de Buna ce Bucura TOTI Abonatii

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, iar pentru abonati exista si o veste neasteptat de buna acum.

Netflix resurse

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere, stim cu totii acest lucru, compania americana avand parte de un succes neasteptat de mare in perioada pandemiei de Coronavirus. Numarul de abonati ai companiei Netflix a crescut cu peste 10% in aceasta perioada, si totul din cauza faptului ca foarte multi oameni au fost fortati sa ramana in case din cauza restrictiilor de deplasare impuse de catre diverse tari, insa asta a adus si bani mai multo companiei.

Netflix se pregatea sa inceapa anul 2020 cu dorinta de a investi 20 de miliarde de dolari in continut nou pentru platforma sa, fie ca era vorba despre filme, seriale, documentare originale, fie ca era vorba de licentieri. Pandemia de Coronavirus i-a oprit productia si investitiile, insa cu sumele pe care le vor aduce lunar abonatii noi, e foarte posibill ca Netflix sa nu fi pierdut ceva din banii pe care-i avea alocati pentru a aduce continut nou in platforma sa.

Netflix: Vestea NEASTEPTAT de Buna ce Bucura TOTI Abonatii

Netflix inca are o foarte mare rezerva de bani pe care sa o investeasca in filme si seriale, si asta e cea mai buna veste pentru toata lumea, deoarece vom vedea cel mai probabil foarte mult continut nou. Netflix a reinceput productia pentru unele filme si seriale in anumite zone de pe glob, in mod limitat desigur, insa cu o rezerva atat de mare de bani, e usor de inteles de ce exista sanse foarte mari ca investitiile in continut nou sa fie mari in 2020.

Netflix va incerca mai mult ca sigur sa le ofere clientilor din toata lumea cat mai repede cat ma mult continut nou, si aceasta este o veste excelenta pentru noi deoarece vom avea mai multe de vazut in platforma. Desigur ca va fi nevoie de ceva timp pentru ca asta sa se intample, insa Netflix are resursele financiare pentru a aduce in platforma tot ceea ce au nevoie abonatii sai pentru a nu pleca spre alte platforme, concurenta fiind foarte mare pe piata.

Netflix continua sa lanseze si acum aproape zilnic noi filme si seriale, iar cu banii pe care-i are pregatiti, mai mult ca sigur va avea bani pentru a face si alte investitii majore in viitor.