Telekom Romania: ATACURILE Impotriva DIGI, Orange, Vodafone

Telekom Romania a decis sa atace foarte serios DIGI, Orange, Vodafone in acest inceput de an, iata ce decizii a luat grupul de telecomunicatii recent.

Telekom Romania ATACURILE

Telekom Romania a inceput anul cu o serie de atacuri destul de puternice impotriva celor de la DIGI, Orange si Vodafone, si exista o justificare destul de buna pentru ceea ce face compania. Pe partea de telefonie mobila, cei de la Telekom Romania se afla in categoria “celorlalti” operatori de telecomunicatii, avand o cota de piata combinata in cea de 31% care a fost atribuita mai multor companii, printre care si cei de la DIGI Mobil, mari rivali acum.

Telekom Romania a lansat multe oferte extrem de bune pe partea de telefonie mobila la inceput de an, abonamente foarte ieftine cu aproape totul nelimitat, cu unele limitari de viteza. Inclusiv oferte pentru cartele au fost lansate de catre cei de la Telekom Romania la inceputul anului 2020, ele fiind surprinzator de bune in contextul in care ne aflam, iar ceea ce am vazut a fost o “demonstratie de forta” facuta de catre companie pentru competitorii sai.

Telekom Romania: ATACURILE Impotriva DIGI, Orange, Vodafone

Telekom Romania a lansat o serie de oferte extrem de bune inclusiv pe partea de televiziune, acolo unde are o cota de piata de 17%, cu mult in urma DIGI, dar peste cei de la Orange si Vodafone. Telekom Romania: ATACURILE Impotriva DIGI, Orange, Vodafone nu sta foarte bine nici la internetul fix, acolo avand o cota de piata de 21%, asta in timp ce DIGI are 53%, dar macar aici este fix in urma competitorului, iar Orange si Vodafone nu prea au nimic de spus.

Telekom Romania domina acolo unde nu s-a prea grabit sa faca oferte uriase, adica pe piata de telefonie fixa, operatorul avand o cota de 40%, cu putin peste cea de 35% detinuta de catre DIGI. Telekom Romania a venit cu oferte extrem de bune in segmentele unde mai are foarte multe de recuperat, in special pe partea de telefonie mobila, iar din ceea ce am vazut pana acum, a reusit sa nu piarda clienti fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar cam atat.

Telekom Romania a inceput anul in forta cu atacuri serioase de la DIGI, Orange, Vodafone, si cel mai probabil va continua in acelasi ritm inclusiv in urmatoarele luni din an.