Lansarea DACIA Logan 3 si Noile SURPRIZE Uriase Dezvaluite

DACIA Logan 3 are cateva dintre foarte marile surprize prezentate pentru viitorii clienti interesati sa cumpere noile modele de masini dupa anuntare.

Lansarea DACIA Logan 3

DACIA Logan 3 este urmatorul model din serie pe care grupul de la Mioveni il va lansa pentru clientii din Romania, dar si din alte zone de pe glob, si cateva noi surprize au fost deja dezvaluite. Stiam deja ca DACIA Logan 3 va veni cu noutati pe partea de design pentru clientii care abia asteapta sa cumpere acest nou model de masina, iar in presa internationala au aparut si primele detalii privind caracteristicile pe care le va avea acest nou design la lansare.

DACIA Logan 3 urmeaza sa aiba un design mult mai fluid care va aduce plafonul ceva mai aproape de portbagaj, schimbare ce ar trebui sa faca masina sa para usor mai lunga decat este. DACIA Logan 3 va fi in realitate mai lunga decat modelul actual, dar cu putin, si tot cu putin va fi mai lata, iar asta din cauza folosirii platformei CMF-B, dar nu chiar versiunea utilizata pentru Renault Clio V, ci o versiune mult mai ieftina, pentru a se reduce costurile.

Lansarea DACIA Logan 3 si Noile SURPRIZE Uriase Dezvaluite

DACIA Logan 3 va veni cu o consola centrala care va avea sistemul multimedia Easylink de pe modelele Renault, insa vor fi si unele caracteristici care vor fi “imprumutate” de la modelele Duster existente pe piata. Pe partea de motorizari, DACIA Logan 3 nu va veni cu schimbari mari fata de modelele actuale, iar orice va fi oferit, va fi adus de la modelele de masini care sunt vandute acum, sau de la noul model Sandero, care e gandit cam la fel.

DACIA Logan 3 va veni si cu alte modificari mai mici pentru clientii care abia asteapta sa cumpere aceasta masina, iar desi mai mult ca sigur vor exista unele foarte importante, deocamdata detaliile cam lipsesc. Mult mai multe schimbari mici vor exista pentru DACIA Logan 3, si per total masina ar trebui sa fie mult mai atractiva pentru clientii care vor dori sa cumpere o masina ieftina care sa ii transporte dintr-un loc in altul fara prea multe batai de cap.

DACIA Logan 3 ar urma sa fie si usor mai scumpa decat modelul actual, insa diferentele vor fi mici, de doar cateva sute de euro, deci nu vom vedea prea multe optionale oferite cadou.