Vodafone Romania: SURPRIZA pentru Clienti, ce Anunt a Facut

Vodafone Romania a anuntat astazi o surpriza extrem de interesanta pentru toti romanii de oriunde din lume, iata ce a pregatit grupul telecom pentru noi.

Vodafone Romania concerte

Vodafone Romania vine astazi cu un anunt surpriza extrem de bun pentru toti clientii sai din Romania, si ar trebui sa ne bucuram cu totii de ceea ce are de spus operatorul de telecomunicatii. Cei de la Vodafone Romania au pornit cu ceva timp in urma o campanie speciala menita sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a urmari online spectacole de la diversi artisti favoriti, totul pe pagina sa, sau a lor, de Facebook, de oriunde din Romania.

Vodafone Romania continua acest program si saptamana aceasta, astfel ca aveti mai jos programul pe care operatorul l-a anuntat pentru reprezentatiile care urmeaza sa aiba loc in perioada urmatoare. Astazi dimineata a avut loc deja reprezentatia zilei la ora 09:00, iar maine dimineata va avea loc una similara, Vodafone Romania programand o sesiune live pentru cei care vor sa faca fitness, ziua de astazi fiind dedicata yoga.

Vodafone Romania: SURPRIZA pentru Clienti, ce Anunt a Facut

Vodafone Romania are pentru maine seara un spectacol organizat de catre Ioana Stratulat, in timp ce joi dimineata va avea loc o sesiune speciala de cardio combinata cu balet. Joi nu va mai avea loc vreo alta reprezentantie, insa vineri cei de la Vodafone Romania au pregatit dimineata o sesiune de fotness, in timp ce pentru seara au doua reprezentatii, mai exact doua concerte live sustinute de catre Alexandra Usurelu si Ovidiu Lipan Tandarica.

Ultimele săptămâni ne-au învățat că împreună suntem mai puternici și că putem să ne bucurăm de acasă, LIVE, de cele mai…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 18 mai 2020

Vodafone Romania are alte surprize pregatite pentru ziua de sambata, nu mai putin de 4 sesiuni live cu concerte, yoga, si un antrenament special pentru fitness. Ziua de duminica va fi una mai “usoara”, iar asta pentru ca Vodafone Romania vrea sa le ofere romanilor o sesiune de cardio si balet dimineata, in timp ce seara va avea loc o reprezentatie a binecunoscutului actor Victor Rebengiuc, unul extrem de indragit, dar care in aceasta perioada nu e prezent decat online.

Vodafone Romania a organizat un program foarte interesant, iar in baza imaginii de mai sus va puteti face o idee cu privire la momentele in care veti putea urmari totul pe paginile sale de pe Facebook.