CEC Bank: Decizia cu o Mare SURPRIZA pentru TOTI Romanii

CEC Bank a anuntat o decizie foarte importanta cu o surpriza mare pentru toti romanii, iata ce face banca pentru toata lumea in momentul de fata.

CEC Bank deschidere

CEC Bank a anuntat to decizie foarte importanta pentru toti romanii, indiferent daca sunt in Romania, sau in alte zone de pe glob, iar asta vine ca o surpriza foarte interesanta. Puteti vedea mai jos mesajul pe care cei de la CEC Bank l-au publicat, ei spunand ca oriunde ar fi in lume, romanii isi pot deschide un cont la banca fara a mai fi obligati sa faca drumuri la agentiile sale pentru a-si deschide un cont bancar, ceea ce e o veste excelenta.

CEC Bank merge pe urmele altor banci din Romania, care au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a isi deschide conturi online, fara a mai merge la banca pentru a finaliza acest proces. In cazul CEC Bank se pare ca vorbim totusi despre ceva mai mult, iar asta deoarece banca da de inteles ca permite acest lucru de oriunde din lume, doar pe internet, iar asta simplifica extrem de mult procesul pentru a deveni client al bancii.

CEC Bank: Decizia cu o Mare SURPRIZA pentru TOTI Romanii

CEC Bank spune ca in baza unei simple depuneri online a unei cereri, romanii vor avea posibilitatea de a isi face un cont curent, cu carte de debit Visa, si vor beneficia de Mobile Banking. Practic vor avea parte de aceleasi servicii pe care le are si un client standard al CEC Bank, ceea ce vine ca o veste foarte buna in ceea ce priveste simplificarea serviciilor de acest gen, si e bine ca a decis intr-un final sa faca asta pentru clientii din toata lumea.

De acum poți să devii client CEC Bank de la tine de acasă: intră pe www.cec.ro și parcurge pașii din secțiunea CEC_IN.#CECBank #CEC_IN

Publicată de CEC Bank pe Marţi, 19 mai 2020

CEC Bank nu spune si cat dureaza deschiderea unui cont prin aceasta metoda, insa promoveaza metoda aceasta de a deveni client exclusiv online, ceva ce ar trebui sa fie de interes pentru multa lume. Nu chiar toate bancile din Romania ofera posibilitatea de a deveni client intr-un asemenea mod, deci tot ceea ce vedem de la CEC Bank este o veste excelenta in momentul de fata, si asta in conditiile in care era nevoie de asa ceva acum.

CEC Bank permite crearea unui cont in acest mod incepand de ieri, si cel mai probabil nu are vreo limita in ceea ce priveste deschiderea unui cont prin aceasta metoda.