Vodafone: IMPORTANTUL Anunt pentru TOTI Clientii din Tara

Vodafone are un anunt important pentru toti clientii sau din Romania, iata ce decizie foarte serioasa a luat operatorul de telecomunicatii pentru noi.

Vodafone redeschidere

Vodafone a facut un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, operatorul de telecomunicatii luand o decizie care are impact asupra tuturor, si vorbim despre una foarte buna, pana la urma. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca incepand cu data de 18 mai au redeschis majoritatea magazinelor pe care le au in toata tara, si ca vor continua sa respecte masurile de siguranta impuse de catre autoritatile din Romania.

Vodafone a implementat de ceva vreme noi masuri de siguranta pentru magazinele sale din toata Romania, unele dintre ele fiind foarte importante pentru a-i tine in siguranta pe angajati, dar si pe clienti. Anuntul vine la doar cateva ore dupa ce Orange a facut unul similar cu privire la magazinele sale, in care au fost implementate deasemenea panouri de protectie, iar angajatii sunt dotati cu masti si viziere, cea ce probabil se intampla si la Vodafone.

Vodafone: IMPORTANTUL Anunt pentru TOTI Clientii din Tara

Vodafone si-a redeschis cel mai probabil magazinele care se afla in afara centrelor comerciale mari, iar asta pentru ca deschiderea lor este in continuare interzisa de catre Guvernul Romaniei. Cei de la Vodafone au luat decizia de a le inchide pentru a-si proteja atat angajatii, cat si clientii, acestia din urma avand optiunea de a folosi website-ul sau, dar si serviciul de relatii cu clientii, pentru a rezolva orice fel de probleme cu operatorul.

“Din data de 18 mai am redeschis majoritatea magazinelor Vodafone. Vom continua să respectăm măsurile de siguranță pentru a desfășura activitatea în condiții optime. Personalul va continua să poarte măști de protecție și vom asigura un flux de clienți care să permită respectarea regulilor de distanțare socială. Rămâi responsabil și continuă să folosești soluțiile digitale ori de câte ori este posibil.”

Vodafone are aproape 10 milioane de clienti in Romania, dupa ce a cumparat si UPC, deci redeschiderea magazinelor era un pas foarte important pentru a rezolva toate problemele acestora. Vorbim despre o masura care mai mult ca sigur va fi apreciata de catre foarte multa lume, una care era si necesara in aceasta perioada in care mai toate afacerile incep sa revina la un oarecare normal indiferent sub ce forma vine acesta pentru toata lumea.

Vodafone are pe website-ul sau si o lista cu toate magazinele care sunt in Romania, iar acolo puteti vedea inclusiv care dintre acestea sunt deschise, si care au ramas in continuare inchise.