DACIA Duster: Noua Versiune SPECIALA Lansata de catre Romani

DACIA Duster este vanduta intr-o versiune speciala in aceasta perioada de catre DACIA, iata ce model a decis sa lanseze producatorul de la Mioveni.

DACIA Duster celebrare

DACIA Duster este disponibil intr-o noua versiune speciala care a fost lansata chiar luna aceasta de catre producatorul de la Mioveni, si vorbim despre ceva ce e posibil sa aduca noi clienti pentru companie. Mai exact, DACIA a aniversat 15 ani de existenta pe pietele europene cu masini facute sub ghidarea Renault, iar cu aceasta ocazie a decis sa lanseze si o versiune speciala a DACIA Duster, impreuna cu una pentru alte modele pe care le vinde.

DACIA Duster are in aceasta versiune standard o serie de dotari care in mod normal nu sunt disponibile pentru masinile pe care le vinde producatorul in Romania, sau alte zone din Europa. Versiunea speciala a DACIA Duster aduce pentru clientii din Romania in mod standard o camera pentru mersul in marsarier, sistem de aer conditionat automat, si un sistem multimedia cu ecran care are diagonala de 7 inch, adica niste lucruri care trebuiau sa fie oricum standard.

DACIA Duster: Noua Versiune SPECIALA Lansata de catre Romani

DACIA Duster va avea deasemenea in acesta versiune standard si port USB pentru a conecta stick-uri, sau chiar telefoanele pentru incarcare si redare de muzica prin intermediul sau. In aceeasi masura, versiunea speciala de 15 ani a DACIA Duster are inclus suport pentru conectarea telefoanelor prin Bluetooth, ceea ce simplifica foarte mult procesul de a asculta muzica in masina daca doriti sa faceti asta, experienta totala de folosire a masinii fiin mult imbunatatita.

DACIA Duster are separat de Logan si Sandero si cateva lucruri in plus, mai exact, un sistem care monitorizeaza unghiurile moarte, plus o camera cu multiple moduri de vizualizare, si jante de 17 inch. Scaunele noii versiuni a DACIA Duster sunt deasemenea imbracate intr-o tapiterie noua, si au mai fost implementate alte elemente pentru interior care au menirea de a face masina ceva mai buna, din punct de vedere al experientei totale de care beneficiaza clientii.

DACIA Duster este disponibila pentru achizitie in acest format chiar acum, dar pentru o perioada limitata de timp.