GTA 6: Vestea URIASA Asteptata Azi de Toti Fanii Jocului

gta 6 rezultate

GTA 6 are astazi asteptata o veste uriasa de catre toti fanii jocului, iar asta dupa ce timp de luni si luni de zile n-au venit prea multe informatii cu privire la viitorul titlu lansat de catre cei de la Epic Games pentru jucatorii din toata lumea inca din 2019.

GTA 6 ar putea fi dezvaluit oficial de catre cei de la Rockstar Games, sau Take Two, in cursul acestei zile in cadrul conferintei pentru prezentara rezultatelor financiare pe T1 2020, compania urmand a sustine un eveniment online pentru a le detaliat.

GTA 6 ar putea fi dezvaluit in cadrul acestui eveniment ca urmatorul joc important pe care cei de la Take Two urmeaza sa il lanseze pentru a-si creste substantial veniturile din aceste tipuri de produse, si evenimentul in sine este unul de importanta maxima.

GTA 6 este jocul care are sanse de a fi dezvaluit ca urmatorul mare generator de bani pentru compania americana, adica fix ceea ce asteapta foarte multa lume de la noul titlu foarte important ce este acum in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii.

“Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) a anunțat astăzi că intenționează să raporteze rezultatele financiare pentru al patrulea trimestru și anul fiscal 2020 încheiat la 31 martie 2020, după închiderea pieței miercuri, 20 mai 2020.”

GTA 6 ar trebui sa aduca miliarde peste miliarde de dolari pentru Take Two, iar compania va dori mai mult ca sigur sa se laude cu el cat de repede poate pentru a isi putea creste pretul actiunilor in baza carora este listata la bursele dn toata lumea.