DIGI, Telekom, Orange, Vodafone: Anuntul care a UIMIT Clientii Romani

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone sunt vizate de un anunt care a uimit multi clienti din Romania, iata ce decizie a fost luata, si cat de importanta e.

DIGI Telekom Orange Vodafone preturi

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone sunt motivul pentru care un anunt foarte important a fost facut in cursul acestei zile, iar el vine ca o veste extrem de buna pentru toata lumea. Mai exact, cei de la ANCOM propun ca preturile de terminare a apelurilor telefonice facute de catre clientii DIGI, Telekom, Orange, Vodafone sa fie reduse incepand cu data de 1 august 2020, a doua reducere care vine in aproximativ 6 luni de zile pentru romanii care le sunt clienti.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone ar trebui sa aplice tariful de doar 0,097 eurocenti pentru apelurile facute in retelele fixe de catre clientii din Romania, insa nu sunt singurii operatori care vor avea aceasta obligatie. Tariful de maxim 0,097 eurocenti pe minut va fi aplicat de catre DIGI, Telekom, Orange, Vodafone pentru apelurile facute in spatiul SEE, iar asta pentru ca modificarea vine ca parte a unei directive de la Comisia Europeana pentru a reduce preturile telecomunicatiilor.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone: Anuntul care a UIMIT Clientii Romani

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone vor reduce tariful de la 0,14 eurocenti pe minut, deci vorbim despre o modificare procentuala sesizabila, acest tarif fiind in vigoare din 2014, cand a fost impus de catre ANCOM. Comisia Europeana vrea sa reduca intr-o cat de mare masura costurile pe care le au cetatenii sai cu efectuarea de apeluri telefonice, iar DIGI, Telekom, Orange, Vodafone au avut acum cateva luni o modificare similara impusa si pentru apelurile in retea.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone inca au destui clienti care folosesc serviciile de telefonie fixa in tara noastra, insa tarifele se vor aplica mai mult ca sigur si pentru apelurile facute din retelele mobile in cele fixe. Schimbarea de tarifare pe care DIGI, Telekom, Orange, Vodafone o face este una care poate fi discutata cu cei de la ANCOM pana la 1 august 2020, insa e obligatoriu ca schimbarea sa se faca in final, si desigur ca foarte multi romani se vor bucura de ea.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone au avut unele decizii impuse pentru ca preturile pentru apelurile telefonice sa fie mai ieftine atat in Romania, cat si in Europa, iar aceasta este inca una foarte buna pentru noi.