Fortnite: Noul Patch cu SURPRIZE Mari pentru Toti Jucatorii

0

Fortnite infiltration

Fortnite a avut un nou patch lansat pentru utilizatorii din intreaga lume in cursul zilelor trecute, si vorbim despre un update care aduce si multe noutati pentru oamenii din lumea intreaga, unele de care ne putem bucura inainte ca sezonul al treilea sa se termine.

Fortnite are in acest nou patch integrat un nou mod de joc numit Operation: Infiltration, iar dupa cum ii spune si numele, acesta este dedicat jocurilor cu spioni, ceva ce a devenit o tematica pentru sezonul 2, iar in sezonul 3 lucrurile ar putea continua in fix acelasi trend.

Fortnite aduce un mod de joc similar celui in care trebuie sa capturam steaguri, doar ca in aceasta versiune vorbim despre echipe de cate 8 jucatori care concureaza unii impotriva celorlalti in ceva ce este foarte distractiv pentru foarte multi jucatori.

Fortnite are deasemenea pentru Party Royale integrat un jetpack si un pistol pentru catarare mai usoara, iar daca asta nu este de ajuns, atunci mai aveti si noile provocari “Storm the Agency”, care aduc noi moduri de joc pentru cei interesati sa-si mai petreaca timpul in titlu.

Fortnite are acest nou patch lansat deja pentru jucatorii din intreaga lume, astfel ca oricine poate profita de el chiar acum, si daca nu ati facut-o inca, poate ca ar fi bine sa o faceti cat inca puteti.