Samsung GALAXY Note 20: Inovatia SPECIALA care e Eliminata

Samsung GALAXY Note 20 are eliminata o inovatie speciala care a fost introdusa de catre Samsung pentru seria S20, iata ce nu vom mai vedea in telefoane.

Samsung GALAXY Note 20 zoom

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie lansat fara o inovatie speciala care a fost implementata in seria GALAXY S20 de catre compania coreeana, si vorbim despre o decizie care surprinde multa lume. Mai exact, stiti deja ca in telefoanele din seria GALAXY S20 a fost implementata o functionalitate pentru camera care permite efectuarea de zoom de pana la 100X, dar numai in modelul Ultra, care are si un senzor de imagine de 108 megapixeli, cu zoom optic de 10X.

Samsung GALAXY Note 20 nu va avea zoom de pana la 100X implementat de catre compania Samsung, iar asta este o decizie care surprinde pe toata lumea in conditiile in care a laudat atat de mult aceasta functionalitate. In GALAXY S20 Ultra functia de zoom de pana la 100X a fost prezentata de catre cei de la Samsung ca o foarte mare inovatie, insa pentru Samsung GALAXY Note 20 se pare ca lucrurile nu vor fi la fel, iar functia va fi total eliminata.

Samsung GALAXY Note 20: Inovatia SPECIALA care e Eliminata

Samsung GALAXY Note 20 ar putea veni fara un senzor de imagine de 108 megapixeli, sau fara unul de zoom optic de pana la 10X, si zoom digital de pana la 100X. Aceasta este singura concluzie logica la care putem ajunge in baza tweet-ului publicat de catre un cunoscut leaker de informatii in legatura cu produsele Samsung, si Samsung GALAXY Note 20 pare sa nu ajunga chiar cu ceea ce ne doream cu totii, dar poate ca va exista ceva ce va compensa totul.

Samsung GALAXY Note 20 ar putea avea altceva important implementat pentru camera in ideea de a se lua atentia de la aceasta eliminare a zoom-ului de pana la 100X, dar e greu de spus exact ce anume vom primi. Pe de alta parte, Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aduca mai multe noutati importante pentru alte dintre componentele interne, majoritatea fiind preluate din seria GALAXY S20, dupa cum am aflat deja din diverse zvonuri.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie prezentat undeva in cursul lunii august de catre compania Samsung, insa lansarea ar putea avea loc abia undeva prin septembrie, fara a se cunoaste vreo data.