Huawei MATE 40 Pro: Decizia ce SALVEAZA Lansarea Telefonului

Huawei MATE 40 Pro beneficiaza de o decizie extrem de importanta care vine ca o salvare pentru noul model de telefon, iata ce se intampla cu el.

Huawei MATE 40 Pro salvat

Huawei MATE 40 Pro are parte de o decizie foarte importanta care are drept rezultat salvarea lansarii noului model de telefon pe care compania chinezeasca l-a gandit, si care ar urma sa fie lansat undeva in toamna. Mai exact, desi SUA a decis sa impuna o foarte importanta interdictie impotriva celor de la Huawei chiar saptamana trecuta, ea se a aplica abia la 120 de zile de la adoptare, deci undeva in cursul lunii septembrie, la mult timp distanta de acum.

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa fie anuntat in septembrie pentru o lansare ce ar trebui sa aiba loc in octombrie, deci orice fel de componente care sunt necesare pentru fabricare sa ar trebui sa poata fi produse fara probleme. Vorbim aici atat despre noul chip Kirin 1020, cu noul procesor, cat si despre orice fel de alte componente pe care compania chinezeasca vrea sa le foloseasca atunci cand isi va lansa noile modele de telefoane pentru clienti.

Huawei MATE 40 Pro: Decizia ce SALVEAZA Lansarea Telefonului

Huawei MATE 40 Pro va putea fi deci produs fara probleme de catre Huawei, mai ales ca un stoc de componente de cam un an de zile a fost deja realizat de catre compania chinezeasca. Noul procesor urmeaza sa fie fabricat pana in septembrie cand urmeaza sa intre in vigoare noile prevederi care ar bloca in totalitate posibilitatea ca el sa fie produs pentru Huawei MATE 40 Pro, ceea ce desigur ca ajuta foarte mult compania Huawei sa-si poata lansa noul telefon.

Huawei MATE 40 Pro nu va fi ultimul model important de telefon care va beneficia de pe urma situatiei anterioare celei de acum, iar asta pentru ca in momentul de fata Huawei a cerut cresterea productiei la capacitate maxima la partenerii sai. Asta ii va oferi posibilitatea de a isi asigura inclusiv posibila lansare a altor modele, dar multe depind si de ce fel de componente ar vrea sa foloseasca in telefoanele pe care le va lansa dupa Huawei MATE 40 Pro, in 2021.

Huawei MATE 40 Pro scapa, deci, de sanctiunile serioase pe care SUA le impune impotriva companiei Huawei, iar toti cei care-l asteptau pot sta linistiti deoarece telefonul va fi lansat fara probleme.