BANCA Transilvania: Anunt SURPRINZATOR cu Privire la Romania

BANCA Transilvania a facut un anunt surprinzator cu privire la Romania, iata ce mare schimbare a avut loc in tara noastra in ultimele luni de zile.

BANCA Transilvania plati

BANCA Transilvania a facut astazi un anunt foarte interesant care a uimit foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre o realizare care probabil nu exista la o alta banca din Romania. Cei de la BANCA Transilvania au nu mai putin de 4 milioane de carduri active in momentul de fata, insa nu asta e vestea uimitoare, ci cea conform careia nu mai putin de 1 milion dintre aceste carduri sunt inrolate in wallet-uri pentru telefoane mobile, o cifra cu adevarat impresionanta.

BANCA Transilvania a lansat de ceva timp cea mai variata gama de wallet-uri in aplicatia BT pay, iar asta i-a adus si un numar foarte mare de clienti care folosesc acest tip de servicii cu propriile telefoane mobile. 1 milion de carduri proprii inrolate in wallet-uri fiind ceva impresionant pentru o banca din Romania, o tara in care in afara oraselor mari, banii lichizi inca “domnesc”, desi in pandemia de Coronavirus toata lumea a renuntat la folosirea lor.

BANCA Transilvania: Anunt SURPRINZATOR cu Privire la Romania

BANCA Transilvania ofera posibilitatea de a folosi BT Pay, Apple Pay, Fitbit Pay, Garmin Pay cu cardurile sale, si cred ca aceasta e cea mai variata gama de servicii pe care o banca din Romania o ofera. Pandemia de Coronavirus a accelerat intr-o buna masura folosirea acestui gen de servicii cu cardurile de la BANCA Transilvania, iar asta e perfect normal din moment ce lumea a cam renuntat la banii lichizi in favoarea platilor contactless, inclusiv Guvernul Romaniei recomandand asta.

BANCA Transilvania explica in documentul de mai sus care e situatia cu trecerea lumii de la bani lichizi la platile contactless si cele online, Coronavirus schimband din temelie modul in care romanii platesc pentru orice. Pe de o parte aceasta este si o veste buna pentru ca e infinit mai simplu sa platesti cu telefonul, sau cardul, orice, decat sa te chinui cu bani, si trebuie sa recunosc faptul ca de peste 2 luni n-am mai trecut pe la vreun bancomat, si n-am mai platit ceva cu bani lichizi.

BANCA Transilvania ne arata spre ce se indreapta Romania, tendinta fiind de a face o trecere rapida si fortata catre o viata mai usoara in domeniul platilor, chiar daca nu toti romanii vor ramane cu aceste tabieturi.