HBO Go: Veste DEZAMAGITOARE pentru TOTI Abonatii din Romania

HBO Go vine cu o veste dezamagitoare astazi pentru toti abonatii din Romania, iata ce urmeaza sa dispara din catalogul sau de filme in luna mai.

HBO Go excludere

HBO Go are anuntata o veste nu tocmai buna pentru toti abonatii din Romania, iar asta dupa ce lucrurile pareau sa mearga intr-o directie foarte buna in timpul pandemiei de Coronavirus. Mai exact, in aprilie cei de la HBO au anuntat includerea in catalogul de filme al HBO Go a celor mai populare filme din universul Marvel, de la Avengers si pana la Doctor Strange, foarte multe fiind disponibile pentru vizualizare pentru clienti, dar visul frumos s-a terminat.

HBO Go urmeaza sa ramana fara toate aceste filme incepand cu data de 31 mai, probabil pentru ca licentele au fost cumparate pentur o perioada foarte scurta de timp in ideea de a le oferi oamenilor ceva ce nu au in alte platforme. Dupa includerea acestor filme in catalogul HBO Go, unele dintre ele a ajuns foarte rapid in topul celor mai urmarite din tara noastra, insa in ciuda popularitatii lor, ele urmeaza oricum sa dispara in viitorul nu foarte indepartat.

HBO Go: Veste DEZAMAGITOARE pentru TOTI Abonatii din Romania

HBO Go excludere marvel

HBO Go inca ne mai permite sa le vedem in urmatoarele 9 zile, insa daca nu va grabiti si nu urmariti rapid tot ceea ce va intereseaza, veti ramane fara filmele favorite, si va trebui sa le cautati altundeva. Cei de la HBO Go au adaugat destul de multe filme si seriale noi in platforma lor in ultimele saptamani pentru a le oferi oamenilor optiuni de vizualizare in timpul pandemiei de Coronavirus, ceea ce desigur ca a venit ca o veste grozava.

HBO Go a lansat atat filme, cat si seriale noi, in ultimele saptamani, unele dintre ele originale altele licentiate de la alte companii, iar desi am avut noutati, ele n-au fost chiar multe la numar. In ciuda acestui lucru, efortul celor de la HBO merita laudat pentru ca in final primim mai multe pentru ceea ce platim lunar, undeva pe la jumatate in comparatie cu ceea ce ne cere acum Netflix pentru continutul care este disponibil in cadrul platformei sale.

HBO Go nu va mai readuce foarte curand filmele celor de la Marvel in platforma sa, astfel ca daca nu le urmariti acum cat le aveti disponibile, e foarte posibil sa nu el mai vedeti curand.