DIGI Romania: Vestea IMPRESIONANTA cu care a Surprins Lumea

DIGI Romania a anuntat o veste impresionanta cu care a surprins pe absolut toata lumea, iata cat de important este mesajul pe care l-a publicat.

DIGI Romania european

DIGI Romania a anuntat o veste impresionanta care a surprins foarte multa lume, si vorbim despre ceva ce putini credeau ca se va intampla chiar atat de repede, insa iata ca mai vedem si lucruri bune. Mai exact, cei de la DIGI Romania au anuntat recent rezultatele financiare pentru T1 2020, iar conform acestora se pare ca in Spania lucrurile au mers mult mai bine decat isi imagina multa lume, iar asta in ciuda pandemiei de Coronavirus din Europa.

DIGI Romania a anuntat ca in Spania a ajuns sa aiba 2 milioane de unitati generatoare de venituri pe segmentul de telefonie mobila, adica terminologia pe care o foloseste pentru a defini clientii care ii folosesc serviciile. Cifra este una impresionanta pentru cei de la DIGI Romania, mai ales ca ea reprezinta aproape jumatate din baza totala de abonati ai DIGI Mobil din tara noastra, si asta e ceva de laudat pentru o companie care a pornit din Romania.

DIGI Romania: Vestea IMPRESIONANTA cu care a Surprins Lumea

DIGI Romania isi ofera serviciile in mai multe tari europene in momentul de fata, insa in Spania pare sa aiba cel mai mare succes, chiar mai mare decat in italia, unde exista o foarte mare comunitate de romani. Desigur ca preturle mici stau la baza acestui succes substantial pe care DIGI Romania il are in Europa, iar cu 2 milioane de clienti pe partea de telefonie mobila in Spania, subsidiara de acolo genereaza nu mai putin de 20% din veniturile totale ale grupului.

DIGI Romania a avut in anul 2019 venituri totale de putin peste 1 miliard de euro, iar in 2020 are deja o crestere substantiala, care ar putea aduce venituri totale cu pana la 20% mai mari. In cazul subsidiarei din Spania, DIGI Romania inregistreaza de acolo 20% din veniturile totale, deci undeva pe la 200 de milioane de euro pe an, o suma substantiala care mai mult ca sigur va creste pe masura ce va creste si numarul de clienti, lucru care pare destul de sigur.

DIGI Romania a avut o evolutie neasteptat de buna in plina pandemie de Coronavirus, iar acest lucru ne arata cat de puternica este in continuare compania romaneasca.