WhatsApp: Are NEVOIE si de Aceasta Functie GROZAVA a Signal

WhatsApp are nevoie si de aceasta functie grozava pe care Signal tocmai a anuntat-o pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce este oferit.

WhatsApp pin

WhatsApp are nevoie de aceasta noua functie grozava care tocmai a fost lansata pentru aplicatia Signal, si e una care ar trebui sa fie folosita pentru mai toate aplicatiile de mesagerie. Cei de la Signal au anuntat lansarea de PIN-uri pentru a facilita comunicarea dintre utilizatori fara ca acestia sa isi mai partajeze numerele de telefon pentru a intra in contact, siguranta crescand substantial prin eliminarea numerelor de telefon din intreagul proces.

WhatsApp acum functioneaza doar pe baza de numar de telefon, acestea fiind necesare pentru ca oamenii sa poata discuta unii cu altii, ceea ce desigur ca nu e tocmai chiar atat de sigur. Foarte multe persoane au avut conturile WhatsApp furate din cauza faptului ca unii hackeri s-au folosit de numarul lor de telefon pentru a-i pacali sa le faciliteze accesul la conturi, insa Signal a rezolvat aceasta problema prin introduceea PIN-urilor ca masura de siguranta.

WhatsApp: Are NEVOIE si de Aceasta Functie GROZAVA a Signal

WhatsApp ar putea face acelasi lucru foarte simplu daca ar vrea sa creasca si mai mult nivelul de siguranta al conturlor din platforma, desigur nu dintr-odata, ci treptat, cu ambele metode oferite pentru interconectare. Daca WhatsApp le-ar oferi oamenilor posibilitatea de a intra in contact unii cu ceilalti folosind PIN-urile ca metoda alternativa de nterconectare separat de numarul de telefon, ar scadea cu siguranta furturile de conturi din aceasta platforma.

“În cea mai recentă versiune a aplicațiilor noastre, introducem coduri PIN de semnal. Codurile PIN de semnal se bazează pe Recuperarea valorii securizate, pe care am examinat-o în decembrie, pentru a permite datele de asistență precum profilul, setările și pe care le-ați blocat să fie recuperate în siguranță, dacă pierdeți sau schimbați dispozitivele. Codurile PIN vor ajuta, de asemenea, la facilitarea unor noi funcții, cum ar fi adresarea care nu se bazează exclusiv pe numere de telefon, deoarece agenda de adrese a sistemului nu va mai fi o modalitate viabilă de a vă menține rețeaua de contacte.”

WhatsApp a implementat in 2020 noi masuri de securitate pentru utilizatorii din lumea intreaga, si daca ar lua aceasta functie noua de la Signal, sigur ar bucura foarte multa lume cu schimbarea. WhatsApp ar putea scapa si de multe dintre criticile care au tot venit in ultimii ani din diverse zone impotriva sa, insa totul depinde de ceea ce vor intr-adevar sa faca cei de la companie pentru utilizatorii din lumea intreaga, si desigur ca nu e deloc simplu sa ne multumeasca.

WhatsApp nu are deocamdata anuntata ca avand in dezvoltare o asemenea functie pentru utilizatorii din toata lumea, asa ca ramane doar sa speram ca va fi ceva de acest gen oferit intr-un final candva.