GTA 6: Prima Locatie Neasteptata este CONFIRMATA pentru Joc

GTA 6 toronto

GTA 6 are confirmata astazi prima locatie in care se va desfasura actiunea, si e una total neasteptata, unul dintre cei care a lucrat la joc anuntand in mod public totul, si vorbim despre o informatie care ar trebui sa bucure foarte multi fani din America de Nord.

GTA 6 urmeaza sa aiba actiunea desfasurata in Toronto, conform lui David Hayter, un cunoscut actor, scenarist, regizor, el fiind aparent implicat in crearea povestii pentru joc, sau fiind unul dintre actorii care a participat la dezvoltarea titlului.

GTA 6 ar putea avea unul dintre personaje interpretate de catre David Hayter, sau poate ca el a scris povestea pentru orasul Toronto, cine stie, dar anuntul care vine de la el poate fi privit ca unul aproape oficial, iar asta pentru ca e destul de posibil ca a sa cooperare cu Rockstar sa fie recenta.

GTA 6 nu a avut orasul Toronto ca unul dintre cele pentru care au aparut zvonuri cu privire la posibila desfasurare a povestii, astfel ca informatia vine ca o surpriza destul de mare, si va fi interesant de vazut cum anume a fost gandit totul in ceea ce il priveste.

GTA 6 urmeaza sa fie lansat cel mai devreme pe final de an 2021, sa poate chiar in 2022, cei de la Rockstar Games dand foarte clar de inteles faptul ca lansarea nu e chiar atat de aproape precum isi doresc fanii din intreaga lume in momentul de fata.