CEC Bank: Noul Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank a facut un nou anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce schimbari de interes a facut pentru toata lumea de zilele acestea.

CEC Bank protejare

CEC Bank a publicat pentru toti clientii sai din Romania un anunt foarte important de care toti trebuie sa stie pentru ca ii afecteaza intr-o foarte mare masura incepand de acum. Cei de la CEC Bank au publicat informatii cu privire la noile masuri de siguranta pe care le impun in agentiile lor din toata tara incepand de saptamana aceasta, dupa ce au fost publicate si reglementarile in baza carora se impun masuri de protectie in starea de urgenta.

CEC Bank le va impune tuturor clientilor din Romania sa se dezinfecteze in momentul in care intra intr-una dintre unitatile sale, purtarea mastii pe fata fiind deasemenea obligatorie pentru toata lumea. Aceste masuri sunt impuse de catre autoritatile din Romania pentru toti cei care vor sa intre in magazine, sau chiar agentii bancare, o masurare a temperaturii fiind deasemenea posibila, desi cei de la CEC Bank nu spun nimic in legatura cu asta.

CEC Bank: Noul Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank face aceste schimbari in toate agentiile sale din tara inca de pe la mijlocul saptamanii, de cand au fost impuse obligatiile pentru toti romanii care intra in spatii publice inchise, si e bine de stiut acest lucru. Daca ati mers recent in vreun magazin, atunci cu siguranta stiti cum decurg lucrurile, si stiti ca e obligatoriu sa aveti masca de protectie si manusi, ei bine in agentiile CEC Bank nu e nevoie de manusi, dar nu strica sa le aveti.

Îți recomandăm să folosești, în continuare, canalele digitale. Dacă totuși ajungi într-o unitate a băncii noastre este necesar să respecți aceste măsuri.#CECBank #Româniavafibine

Publicată de CEC Bank pe Miercuri, 20 mai 2020

CEC Bank a impus unele masuri de protectie impotriva Coronavirus si inainte ca starea de alerta sa intre in vigoare, chiar si in timpul starii de urgenta, cand guvernul nu obliga oamenii sa poarte masca. Acum ca nu mai exista restrictii de circulatie si toata lumea se poate plimba liber, e normal ca atat CEC Bank, cat si alte magazine sa impuna asemenea masuri de protectie, atat pentru angajatii lor, cat si pentru clientii care intra in magazine.

CEC Bank recomanda deasemenea si pastrarea unei distante de doi metri intre persoanele care asteapta sa intre in agentiile sale, si e bine sa respectati inclusiv acest lucru.