WhatsApp: IMPORTANTUL TRUC de care vei Avea Nevoie (VIDEO)

WhatsApp are un foarte important truc de care in mod sigur vei avea nevoie la un moment dat, iata cum te poti folosi de el cand vei avea nevoie.

WhatsApp are un truc foarte important de care e foarte posibil ca la un moment dat sa ai nevoie daca folosesti aplicatia in viata de zi cu zi, si e bine sa stii ce poti face cu el. Mai exact, vorbim despre un truc care ne permite sa schimbam numarul de telefon care este folosit pentru aplicatia WhatsApp, si e foarte posibil ca la un moment dat sa aveti nevoie sa va modificari numarul de telefon, si sa fie nevoie sa faceti aceasta modificare inclusiv in aplicatie.

WhatsApp are un meniu special care ne permite sa modificam foarte rapid numarul de telefon pe care-l folosim cu al nostru cont, totul fara a pierde in vreun fel datele care sunt inregistrate in telefon. Vorbim despre o metoda foarte simpla prin care putem face acest lucru chiar acum, insa inainte de a incepe este necesar ca noua cartela cu noul numar de telefon sa fie introdusa in telefon pentru ca aplicatia sa recunoasca in mod automat noul numar.

WhatsApp: IMPORTANTUL TRUC de care vei Avea Nevoie (VIDEO)

WhatsApp spune foarte clar faptul ca aceasta procedura nu poate fi facuta de catre oameni pentru a tarnsferate si mesajele, pozele, sau clipurile video care sunt inregistrate in telefoanele lor. Procedura aceasta este utila si necesara doar pentru cei care isi schimba efectiv numarul de telefon pentru telefon, deci nu e necesara pentru chiar orice fel de persoane, iar WhatsApp obliga utilizatorii sa aiba cartela cu noul numar deja in telefon pentru a face asta.

WhatsApp nu permite furtul numerelor de telefon in acest mod pentru ca procesul poate fi facut doar de pe telefonul pe care este activ contul din cadrul platformei de mesagerie. WhatsApp are aceasta functionalitate de ceva vreme, insa putina lume stie despre existenta sa, astfel ca acel clip video de mai sus v-ar putea fi de foarte mare ajutor pentru a afla cum sa transferati foarte rapid numarul vostru de telefon din aplicatie, la nevoie.

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume in momentul de fata, cu peste 2 miliarde de utilizatori, iar in ea exista si foarte multe functii extrem de bune de care puteti profita.