Windows 10: Noile PROBLEME Gasite in cel mai Recent Update

Windows 10 are noi probleme mari raportate de catre multi utilizatori, iar compania Microsoft inca refuza sa le recunoasca, iata ce spune despre situatie.

Windows 10 neplaceri

Windows 10 a avut un nou update lansat recent de catre compania Microsoft, si vorbim despre probleme dstul de mari care au aparut pentru milioane de utilizatori din lumea intreaga, iar ele nu sunt chiar atat de mici incat sa fie ignorate. Mai exact, actualizarea KB4556799 a fost pusa in distributie de catre cei de la Microsoft pentru Windows 10 acum cam o saptamana, iar de atunci si pana acum au aparut raportari peste raportari cu privire la ceea ce se intampla.

Windows 10 are ecrane albastre constante, probleme cu redarea sunetului, sau chiar disparitia de date, si totul dupa ce aceasta actualizare a ajuns in calculatoarele unora dintre utilizatorii din intreaga lume. Problemele de acest gen nu sunt tocmai noi pentru Windows 10, insa ceea ce vedem in aceasta actualizare vine ca un element de noutate pentru multi, iar asta in conditiile in care cei de la Microsoft au cam reusit de obicei sa tina lucrurile destul de linistite in ultima vreme.

Windows 10: Noile PROBLEME Gasite in cel mai Recent Update

Windows 10 nu are aceste probleme recunoscute in mod oficial si de catre compania Microsoft, iar asta in mod destul de normal pentru ca americanii obisnuiesc sa nu recunoasca problemele de acest gen. Microsoft a actualizat inclusiv pagina dedicata acestei actualizari, si mentioneaza acolo ca nu exista vreo problema cu Windows 10 care sa fi fost detectata de catre ea, ceea ce nu prea ajuta oamenii care se confrunta cu toate aceste situatii in momentul de fata.

“Am evaluat situația de sănătate publică și am înțeles că acest lucru afectează clienții noștri. Ca răspuns la aceste provocări, ne acordăm prioritate atenției asupra actualizărilor de securitate. Începând din mai 2020, întrerupem toate versiunile opționale de non-securitate (actualizări C și D) pentru toate versiunile acceptate ale produselor client și server Windows (Windows 10, versiunea 1909 până la Windows Server 2008 SP2).”

Windows 10 are, din pacate, probleme pe care foarte multa lume le-a raportat si in cazul altor versiuni ale sistemului de operare, astfel ca nu vorbim despre ceva neaparat nou. Problema este ca nici nu prea exista rezolvari pentru cei care trec prin aceste probleme cu Windows 10, iar asta face situatia cu atat mai rea, din pacate pentru toata lumea, asa ca trebuie pentru toti foarte multa rabdare pana cand Microsoft va readuce situatia la normal.

Windows 10 ar putea avea lansat un update nou cand situatia va fi rezolvata, dar nimeni nu stie cat ar putea dura pana cand se va intampla acest lucru.