Orange: Clientii SURPRINS de Vestea GROZAVA, ce au GRATUIT

Orange si-a surprins clientii din Romania cu o veste grozava, iata ce mai primesc gratuit incepand de astazi de la operatorul de telecomunicatii.

Orange desene

Orange nu se opreste din a oferi noi si noi gratuitati pentru clientii sai din Romania, iar astaz vorbim despre un nou beneficiu care este oferit fara plata pentru cei interesati sa profite de el chiar acum. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a urmari fara plata canalul Nickelodeon direct din aceasta pagina, totul ca parte a starii de alerta care ne tine pe toti in case in aceasta perioada dificila.

Orange ofera posibilitatea de a urmari in mod gratuit canalul de televiziune Nickelodeon prin intermediul sectiunii Movie Go Unlimited din cadrul Orange TV Go, platforma mobila pentru vizualizare de continut TV. Orange ofera aceasta gratuitate ca o completare pentru tot ceea ce a oferit pana in momentul de fata pentru clientii sai din Romania, si au fost foarte multe surprize foarte placute in perioada starii de urgenta pentru clientii din tara.

Orange: Clientii SURPRINS de Vestea GROZAVA, ce au GRATUIT

Orange le ofera clientilor care au servicii de televiziune acces la foarte mult continut prin platforma TV Go, insa chiar si cei care nu au asemenea abonamente pot vedea anumite tipuri de continut. Cei de la Orange nu fac distinctie in mesajul lor, asa ca in functie de abonamentul pe care-l aveti, e posibil sa va puteti bucura de vizualizarea acestui post de televiziune cu desene animate, sau s-ar putea sa ramaneti fara posibilitatea de a-l urmari.

Ce activități recreative planifici cu cei mici weekendul acesta? Fie că e vorba de sportul lor preferat sau poate ceva…

Publicată de Orange pe Sâmbătă, 23 mai 2020

Orange a oferit gratuit multe posturi de televiziune in perioada starii de urgenta, majoritatea au iesit din perioada de gratuitate, iar acum vedem ca se fac extinderi pentru ca oamenii sa profite de mai multe beneficii. Este foarte bine ca Nickelodeon este oferit gratuit acum, iar asta pentru ca exista foarte multi copii care au nevoie de ceva cu care sa isi coupe timpul in aceasta perioada, iar canalele de televiziune de acest gen sunt perfecte pentru asta.

Orange ar mai putea anunta gratuitati similare in perioada urmatoare, insa deocamdata n-a fost dezvaluit nimic foarte clar din acest punct de vedere, asa ca asteptam sa vedem ce va mai fi anuntat.