Apple Glass: Primele Informatii despre Ochelarii inteligenti ai Apple (VIDEO)

Ochelarii inteligenti ai Apple ar urma sa fie una dintre marile inovatii pe care compania Apple le pregateste pentru lansare in momentul de fata, iar mai sus aveti si cateva detalii cu privire la acest produs important pentru ei.

Apple Glass ar urma sa fie denumirea pe care perechea de ochelari inteligent ai celor de la Apple o vor avea, si e destul de normal pentru ca numele companiei e inclus in denumirea multor produse fizice si digitale.

Apple Glass ar urma sa coste 500 de dolari, fara taxe, deci undeva pe la minim 500 de euro, la care s-ar putea adauga si costul lentilelor cu dioptriile fiecarui client, daca e nevoie de asa ceva pentru cei care cumpara produsul.

Apple Glass ar urma sa fie lansat undeva pe final de an 2020, sau inceput de an 2021, in functie de situatia pandemiei de Coronavirus, iar asta pentru ca Apple vrea sa gazduiasca un eveniment cu presa, pentru ca oamenii sa poata incerca ochelarii.

Apple Glass nu va fi lansat totusi prea devreme, iar asta pentru ca in magazine ar putea ajunge undeva pe final de an 2021, sau inceput de an 2020, in functie de cum va fi finalizat procesul de dezvoltare al acestui produs.