GTA 6: Anuntul Take Two care a Lasat Fanii foarte DEZAMAGITI

GTA 6 proritati

GTA 6 este unul dintre cele mai importante jocuri pe care compania Take Two, cea care detine Rockstar Games, le are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, insa deocamdata compania refuza pur si simplu sa confirme ca lucreaza la acest nou titlu foarte important.

GTA 6 este unul dintre cele 93 de jocuri la care Take Two lucreaza in urmatorii ani, si dupa cum puteti vedea vorbim despre un numar urias de titluri care se afla in plin proces de dezvoltare, ceea ce ar putea “deturna” unele resurse de la titlul acesta catre altele.

GTA 6 nu a fost confirmat in mod oficial de catre Take Two, iar “ascunderea” sa printre alte 93 de jocuri care exista in momentul de fata in procesul de dezvoltare al companiei arata faptul ca s-ar putea sa fie si alte jocuri importante care sa-i “manance” unele dintre resurse.

GTA 6 vine la o distanta extrem de mare de GTA 5, iar asta desi foarte multa lume il asteapta cu nerabdare, iar Take Two ar castiga cu siguranta foarte multi bani din versiunea sa online, insa chiar si asa interesul companiei nu pare sa fie directionat spre noul titlu in totalitate.

GTA 6 va fi lansat de catre cei de la Take Two undeva prin 2021, sau 2022, fara ca o data clara sa fi fost dezvaluita, deci ramane sa vedem cam cat vom avea de asteptat dupa aparitia sa, si ar putea fi vorba despre o perioada destul de lunga.