Netflix: Anuntul SURPRIZA Facut pentru TOTI Abonatii Romani

Netflix a facut un anunt surpriza pentru toti abonatii sai din Romania, iata ce a pregatit in pana acum compania americana pentru abonatii din tara.

Netflix bunatati

Netflix are multi abonati in Romania, iar pentru toti dintre ei a venit un anunt surpriza care ar trebui sa ii bucure pe acestia pentru ca vorbim despre ceva ce a fost lansat chiar zilele acestea pentru noi. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat noile filme si seriale care sunt disponibile din weekend-ul trecut pentru toti abonatii din Romania, si puteti vedea ca vorbim despre o oferta foarte buna de care se poate bucura oricine in momentul de fata in tara noastra.

Netflix a anuntat in primul rand ca filmul The Lovebirds este acum disponibil pentru vizualizare pentru toti abonatii, ceva ce mai mult ca sigur e o veste foarte buna pentru ca era asteptat de foarte multa lume. Dynasty, al treilea sezon, este de acum oferit de catre Netflix, si puteti urmari in urmatoarele zile cum isi desfasoara viata miliardarii intr-o serie care a fost, si ramane, extrem de apreciata in SUA de catre foarte multa lume, asa cum este si normal.

Netflix: Anuntul SURPRIZA Facut pentru TOTI Abonatii Romani

Netflix bunatati romania

Netflix are deasemenea disponibil Chilren of Men pentru cei interesati, dar si Psycho, cateva aditii foarte interesante venind de la finalul saptamanii trecute pentru noi de la companie. Vertigo, Control Z, si History 101 au fost deasemenea lansate de catre platforma Netflix pentru toata lumea, abonatii din Romania continuand sa aiba parte de titluri destul de bune oferite de cate americani, insa desigur in cantitati destul de limitate in raport cu ceea ce ar trebui.

Netflix a lansat mult mai mult continut pentru clientii din SUA, ceea ce desigur ca era de asteptat, acolo fiind disponibile mult mai multe filme si seriale in mod normal, iar asta se intampla in fiecare saptamana. Romania face parte din categoria tarilor in care Netflix are un catalog limitat si de probleme locale, iar asta desigur ca ne lasa fara foarte multe titluri bune de care ne-am fi putut bucura, dar asta e situatia la noi, asa ca nu prea avem sa facem.

Netflix mai are cateva surprize extrem de bune pregatite saptamana aceasta pentru toata lumea, printre care seria Space Force, una dintre cele mai asteptate la nivel global.