Facebook Messenger: Noua Functie IMPORTANTA Lansata pe Telefoane

Facebook Messenger are lansata o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din toata lumea, iata ce schimbare majora este anuntata acum.

Facebook Messenger minori

Facebook Messenger este una dintre cele mai folosite retele de socializare de pe intreaga planeta, cu peste 1.5 miliarde de utilizatori activi, are doar WhatsApp in fata sa. Numarul mare de utilizatori ai Facebook Messenger aduce si o foarte mare responsabilitate pentru companie, iar asta ne aduce acum si o functie foarte importanta care ar putea ajuta si foarte multa lume sa fie in siguranta cand folosesc pltforma de mesagerie din telefoane mobile.

Facebook Messenger are implementata o functie speciala pentru copii care ii ajuta in mod automat sa evite contactul cu anumite persoane adulte, rau intentionate, care urmaresc minorii in platforma. Facebook Messenger foloseste inteligenta artificiala pentru a monitoriza conturile care intra des in contact cu diversi copii din platforma, si le blocheaza in mod automat astfel incat minorii sa nu fie afectati de vreo interactiune cu vreo persoana care vrea sa le faca rau.

Facebook Messenger: Noua Functie IMPORTANTA Lansata pe Telefoane

Facebook Messenger minori protectie

Facebook Messenger va afisa si un mesaj de alerta, precum cel de mai sus, prin care le spune copiilor sa fie atenti la persoanele cu care interactioneaza pentru ca nu ar fi cele care cred ele. Exista foarte multe conturi false ale pradatorilor sexuali care se folosesc de Facebook Messenger pentru a pacali copiii sa le trimita poze intime, iar Facebook vrea sa eradicheze acest fenomen din cadrul retelei sale de socializare cat se poate de rapid pentru a tine copiii in siguranta.

„Aceste caracteristici arată o integrare excelentă a instrumentelor tehnice care vor ajuta la reducerea comportamentului rău pe platformă, amintind, de asemenea, oamenilor propriul control asupra contului lor”, a declarat Stephen Balkam, CEO al Family Online Institute Institute. „Este important să folosești un limbaj care să permită oamenilor să ia decizii înțelepte și să gândească mai critic cu cine interacționează online. Ne bucurăm în special că acest lucru se reflectă în abordarea atentă în jurul considerațiilor de siguranță pentru utilizatorii mai tineri.”

Facebook Messenger are acasta functie lansata impreuna cu una de saptamana trecuta, despre care v-am vorbit, ea avand menirea deasemenea de a anunta oamenii cu privire la impostorii din platforma. Atunci era vorba despre conturi clonate dupa unele reale pentru a pacali utilizatorii din Facebook Messenger, ambele functii fiind extrem de bune pentru a creste nivelul de siguranta in cadrul platformei de mesagerie, unul care oricum era deficitar.

Facebook Messenger are ambele functii prezente chiar acum in aplicatiile care pot fi folosite la nivel global de catre utilizatorii care le-au instalat in propriile telefoane.