DACIA Duster: VIDEO cu Versiunea Speciala in Editie LIMITATA

DACIA Duster apare astazi intr-o prezentare cu versiunea pusa in vanzare in editie limitata de catre DACIA, iata ce noutati aduce pentru toti clientii.

DACIA Duster este vanduta si in Romania intr-o editie limitata numita Blueline, iar in clipul video de mai sus o vedeti prezentata, in limba maghiara, desi e filma totul de o firma din Romania. Versiunea limitata a DACIA Duster este una cu dotarile “de top” pe care le ofera DACIA in momentul de fata, astfel ca oricine o alege va primi scaune incalzite pentru fata, aerisire si pentru pasagerii din spate, navigatie cu hartile Romaniei, si altele care sunt oricum standard la multe masini.

DACIA Duster vine totusi si cu un motor “special” 1.5 BlueDCi, aceasta fiind si singura optiune pentru model, el fiind usor diferit in comparatie cu versiunea standard 1.5 DCi. Vorbim despre 5 cai putere in plus pentru acest motor nou al DACIA Duster, dar si despre un sistem AdBlue care a permis certificarea masinii la euro 6 D Temp, avand filtre suplimentare pentru evacuare astfel incat nivelul de noxe eliberat in atmosfera sa fie mai redus decat in mod normal.

DACIA Duster: VIDEO cu Versiunea Speciala in Editie LIMITATA

DACIA Duster nu are foarte multe beneficii in plus fara de ceea ce poate fi obtinut pe versiunea standard a masinii, doar ca unele vin standard pentru ca si pretul de vanzare este unul mai mare. Avand in vedere ca exista filtrare suplimentara pentru noxele pe care aceasta versiune a DACIA Duster le elimina, o putem considera si ca find una mult mai prietenoasa cu mediul inconjurator, ceea ce e o veste foarte buna pentru toata lumea.

DACIA Duster a avut cateva versiuni speciale lansate anul acesta in editie limitata, totul pentru a mai impulsiona vanzarile, care chiar si inainte de pandemia de Coronavirus nu erau grozave. Acum ca economiile incep sa se “miste” din nou, e foarte posibil sa vedem noi oferte pentru DACIA Duster, pentru Logan existand deja anumite oferte pentru unele dintre modele, iar asta inainte ca versiunile 2021 ale ambelor masini sa fie lansate pe piata.

DACIA Duster va fi lansata in 2021 intr-o versiune facelift, cu multe imbunatatiri, iar undeva prin 2025/2026 vom vedea si o versiune complet noua pentru aceasta serie.