Vodafone: Mesaj de care TOTI Romanii ar Trebui sa STIE Acum

Vodafone are un mesaj foarte important de care trebuie sa stie toti romanii astazi, iata ce spune operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea.

Vodafone domestic

Vodafone a publicat astazi un mesaj foarte important de care ar trebui sa stie toti romanii in momentul de fata, unul care ar putea avea o importanta majora si ar putea schimba viata multor persoane. In colaborare cu Politia Romania, si un ONG specializat pe violenta domestica, cei de la Vodafone au finantat crearea unei aplicatii speciale care sa le permita victimelor sa denunte actele de violenta domestica, si de a fi duse intr-un loc sigur pentru ele.

Vodafone a creat aceasta aplicatie special pentru cei care vor sa fie in siguranta, si vor sa stie ca nimeni nu le poate pune viata in pericol, ceea ce este foarte important pentru aceste persoane. Vodafone a anuntat aplicatia cu ceva timp in urma, insa o readuce acum in atentia oamenilor pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa aiba ocazia de a scapa dintr-o situatie in care sunt victimele violentei domestice, aplicatia fiind de mare ajutor si pentru cei care cu greu aduna curaj sa faca asta.

Vodafone: Mesaj de care TOTI Romanii ar Trebui sa STIE Acum

Vodafone face un gest surprinzator de important pentru a ajuta victimele romane ale violentei domestice, si clipul video de mai jos prezinta cat se poate de bine felul in care aplicatia poate fi de ajutor. Aplicatia este foarte usor de folosit, si ajuta victimele sa ceara imediat ajutor, si sa ajunga intr-un loc sigur, datele de contact ale institutiilor si organizatiilor care au grija de persoanele afectate de violenta domestica fiind incluse in cadrul sau de Vodafone.

Violenţa poate apărea oricând, i se poate întâmpla oricui.Aplicația Bright Sky RO oferă ajutor specializat privind…

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 26 mai 2020

Vodafone ofera deasemenea si posibilitatea de a afla ce grad de risc exista in relatia respectiva, astfel incat oamenii sa isi poata da seama daca trebuie sa actioneze si sa ceara ajutor de specialitate. Mai mult decat atat, exista si sfaturi speciale pentru victimele violentei domestice, astfel incat sa stiti cum va puteti proteja, si cum puteti cere in cel mai bun mod ajutorul de care veti nevoie, si sa il si primiti fara a fi in continuare victime in aceasta situatie.

Vodafone ofera aplicatia in mod gratuit pentru telefoanele iPhone si Android in momentul de fata, astfel ca va puteti folosi de ea chiar acum pentru a va asigura ca scapati dintr-o situatie familiala, sau relatie, abuziva