Windows 10: Microsoft ii ATENTIONEAZA pe Oamenii cu PC-uri

Windows 10 are parte de o atentionare foarte importanta lansata de catre Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, ce trebuie sa stii.

Windows 10 atentioneaza

Windows 10 are astazi parte de o atentionare venita direct de la compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre o situatie ce vizeaza o problema foarte serioasa a calculatoarelor. Totul are legatura cu actualizarea KB4556799 pe care cei de la Microsoft au lansat-o pentru Windows 10 cu aproximativ 2 saptamani in urma, ea generand foarte multe probleme pentru multi dintre clientii Microsoft care folosesc PC-uri in acest moment.

Windows 10 are probleme cu ecrane albastre care apar in timpul folosirii obisnuite a calculatoarelor, acestea blocandu-le in totalitate, si facand imposibila folosirea lor. Mai mult decat atat, Windows 10 are deasemenea probleme cu performantele in utilizarea obisnuita a calculatoarelor, cu imposibilitatea de a mai asculta ceva la casti, sau boxe, cu pierderea de date, iar mai nou Microsoft a recunoscut si problemele cu navigarea pe internet.

Windows 10: Microsoft ii ATENTIONEAZA pe Oamenii cu PC-uri

Windows 10 are probleme cu conectarea la internet doar in cazul calculatoarelor care folosesc modem-uri 4G pentru asta, nu si in cazul celor care folosesc retele Wi-Fi, sau conexiuni fizice. Asta desigur ca reduce numarul de persoane afectate de toata aceasta situatie, insa exista multe alte milioane peste milioane de utilizatori ai Windows 10 care sunt afectati de celelalte probleme serioase care sunt investigate de catre cei de la Microsoft.

“După instalarea acestei actualizări pe un dispozitiv Windows 10 cu o rețea wireless WTE (WWAN) modem LTE, este posibil să ajungeți pe internet. Cu toate acestea, indicatorul de stare de conectivitate de rețea (NCSI) din zona de notificare poate indica încă că sunteți conectat la internet.”

Windows 10 are aceste probleme serioase chiar de cand a fost lansata aceasta actualizare foarte importanta, si v-am vorbit deja despre unele dintre ele intr-un articol anterior, iar vorbim si de ceea ce e confirmat. Microsoft promite sa rezolve problemele cu care se confrunta oamenii in momentul de fata, insa problema este ca nimeni nu stie cam cat va dura pana cand Windows 10 va avea toate aceste probleme rezolvate pentru ca experienta de folosire sa revina la normal.

Windows 10 are in general foarte ulte probleme aduse de catre patch-urile pe care compania Microsoft le lanseaza in mod regulat, astfel ca n-ar trebui sa fie cineva surprins de ceea ce se intampla acum.