BCR Romania: Anuntul IMPORTANT Asteptat de MULTI Clienti

BCR Romania a facut un anunt important cu o veste asteptata de catre multi dintre clienti, iata ce a reusit in sfarsit sa realizeze pentru noi.

BCR Romania calatorii

BCR Romania a facut in cursul zilei de ieri un anunt foarte important care era asteptat de catre multi clienti, si asta pentru ca vorbim in sfarsit despre o intrare in normalitate, nu romaneasca, ci europeana. BCR Romania a colaborat cu STB, Mastercard si VISA pentru a implementa in autobuzele din Bucuresti posibilitatea de plata cu cardul a calatoriilor, solutia de plata fiind a bancii, conform celor spuse de catre ea in mesajul de mai jos.

BCR Romania spune ca in momentul de fata doar liniile 780, 783, 784 au integrata aceasta solutie de plata contactless in momentul de fata, dar ea va fi extinsa inclusiv la alte linii. La cateva saptamani bune dupa ce a fost introdusa si la metrou optiunea de plata cu cardul a calatoriilor, iata ca acum avem in sfarsit integrata cu ajutorul BCR Romania si a unei solutii de plata cu cardul a calatoriilor cu autobuzele, mai mult ca sigur si cu tramvaiele, sau troleibuzele.

BCR Romania: Anuntul IMPORTANT Asteptat de MULTI Clienti

BCR Romania ne prezinta in clipul video de mai jos ceea ce multi dintre voi oricum stiati deja, mai exact faptul ca plata contactless poate fi facuta atat cu cardul contactless standard, cat si cu telefonul, sau smartwatch-ul. Practic nu mai e nevoie sa cumperi bilet de undeva pentru a calatori cu autobuzul, e suficient sa faci plata direct la aparatul POS din mijloacele de transport in comun, si nu trebuie sa ai neaparat card de la BCR Romania.

Vești bune pentru bucureșteni! De acum puteți plăti călătoria direct în autobuzele din Capitală, cu orice card…

Publicată de BCR pe Marţi, 26 mai 2020

BCR Romania a integrat solutia pe liniile de transport Expres, iar pana cand ea va ajunge la toate liniile de transport va mai dura, asa ca trebuie sa avem destula rabdare. Avand in vedere ca vorbim despre sute de linii de transport, si mult mai multe autobuze, troleibuze, tramvaie, va fi o munca indelungata pentru a implementa terminalele de plata, iar de asta nu se va ocupa neaparat BCR Romania, ci probabil o firma separata, deci lucrurile nu se vor face “peste noapte”.

BCR Romania a reusit sa ajute municipalitatea din Bucuresti sa faca intr-un final ceva ce in alte orase europene exista de ani, si ani, de zile, si poate ca vom vedea mai multe schimbari in bine in viitor.