GTA 6: LANSAREA ar fi AMANATA si Mai mult decat ne Imaginam

GTA 6 marketing

GTA 6 ar avea lansarea amanata chiar si mai mult decat ne imaginam, compania Take Two dand de inteles cand intentioneaza sa lanseze pentru jucatorii din toata lumea noul titlu asteptat cu nerabdare de catre milioane peste milioane de fani.

GTA 6 ar urma sa fie lansat de catre cei de la Take Two undeva prin 2023, sau cel putin asta sugereaza compania in declaratiile fiscale pe care le-a depus la fiscul american, acolo dezvaluind cand intentioneaza sa investeasca cei mai multi bani in promovarea de titluri noi.

GTA 6 ar urma sa beneficieze de cel mai mare buget de promovare dintre toate titlurile lansate de catre Take Two in ultimii ani, iar asta ne arata ca vom avea parte de un joc pe masura asteptarilor, dar undeva abia prin 2023, din pacate, deci mai tarziu decat speram.

GTA 6 lansat in 2023 ar fi dezamagire foarte mare pentru foarte multi dintre fanii care il asteptau acum, dar il vor avea abia peste 3 ani de zile, o perioada foarte lunga de timp in care Take Two va continua sa scoata cat de multi bani poate din GTA 5.

GTA 6 marketing joc

GTA 6 va veni in momentul in care GTA 5 va implini aproape 10 ani de la lansare, jocul fiind deja depasit din foarte multe puncte de vedere, insa inca mai genereaza bani multi pentru cei de la Take Two, iar asta continua sa motiveze compania sa nu lanseze noul titlu.