iPhone 11 a DISTRUS Total Samsung, Huawei, Xiaomi in Vanzari

iPhone 11 a distrus in totalitate Samsung, Huawei, Xiaomi in vanzarile de telefoane din T1 2020, iata ce surpriza majora a venit de la compania Apple.

iPhone 11 victorios

iPhone 11 a distrus in totalitate Samsung, Huawei, Xiaomi in vanzarile de telefoane pentru primul trimestru al anului 2020, ceva ce foarte multa lume se astepta oricum sa se intample. Daca pe final de an 2019 iPhone XR era telefonul care tinea piept rivalilor din lumea Android, in 2020 vorbim despre un iPhone 11 care reuseste sa domine fara vreo problema vanzarile de telefoane in primele trei luni din an, chiar si in plina pandemie de Coronavirus.

iPhone 11 s-ar fi vandut in 19.5 milioane de unitati in T1 2020, conform celor de la Omdia, in de aproape 3 ori mai mult decat cel mai apropiat competitor, Samsung GALAXY A51. Xiaomi Redmi Note 8 este prezent in top pe locul al treilea, iar versiunea pro ocupa pozitia a patra, ar toti acesti trei competitori au impreuna vanzari putin mai mari decat cele ale iPhone 11, iar asta spune foarte multe despre popularitatea de care se bucura telefonul celor de la Apple.

iPhone 11 a DISTRUS Total Samsung, Huawei, Xiaomi in Vanzari

iPhone 11 victorios vanzari

iPhone 11 nu este singur in acest top 10 al vanzarilor, iar asta pentru ca iPhone XR, iPhone 11 Pro Max, si iPhone 11 Pro sunt deasemenea prezente, dar cu vanzari mai mici, asa cum era de asteptat. Apple are totusi mai multe modele de telefoane prezente in acest top in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, iar iPhone 11 are vanzari cu aproape 50% mai mari decat cele pe care iPhone XR le inregistra in T1 2019 in toata lumea.

iPhone 11 este totusi de departe cel mai popular model de telefon de pe piata in momentul de fata, si interesant este ca in acest top nu apre vreun model de la compania Huawei, ceea ce e o surpriza si mai mare. Asta vine in contextul in care Huawei ar fi vandut mai multe telefoane decat Apple in T1 2020, dar niciunul dintre modele nu pare sa fi depasit cifra de 3.4 milioane de unitati vandute, deci n-ar exista vreun model notabil.

iPhone 11 va ramane pe aceeasi pozitie pana la final de an, la fel cum s-a intamplat anul trecut si cu iPhone XR, care n-a fost detronat de vreun rival din lumea Android.