Telekom: Surpriza COLOSALA, Ce va face pentru TOTI Romanii

Telekom isi surprinde clientii din Romania cu un anunt pe care putini il asteptau, iata ce va face pentru toata lumea si ce trebuie sa stii acum.

Telekom spectacol

Telekom a anuntat astazi o surpriza colosala pentru toti romanii, nu doar pentru clientii sai, si vorbim despre ceva ce mai mult ca sigur va fi apreciat de catre foarte multa lume. Cei de la Telekom au anuntat un spectacol impresionant pe care vor sa-l organizeze pentru toti romanii in ziua de 4 iunie, si dupa cum este prezentat mai jos, pare sa fie vorba despre ceva cu adevarat spectaculos la care compania lucreaza de ceva vreme mai mult ca sigur.

Telekom va organiza un spectacol de 3 ore doar online pentru toti romanii in dupa-amiaza si seara zilei de 4 iunie, intre 18:00 si 21:00, iar dupa cum puteti vedea mai jos, exista multe surprize. Cei de la Telekom au organizat in mod constant spectacole impresionante pentru romanii care au fost dornici sa vada asemenea lucruri de la companie, iar surpriza de astazi cu siguranta este ceva ce va bucura extrem de multa lume pe 4 iunie.

Telekom: Surpriza COLOSALA, Ce va face pentru TOTI Romanii

Telekom organizeaza un spectacol total pe 4 iunie care cuprinde un show de comedie care-l va avea in centru pe Costel, dar si un cooking show cu chef Iulian Mitea. Trupa Zero va sustine deasemenea un spectacol pentru cei de la Telekom in ziua de 4 iunie, ea mai participand la alte evenimente online pe care grupul le-a organizat pentru clienti, insa aceasta e doar o parte din ceea ce urmeaza sa aiba loc in ziua de 4 iunie pentru toti Romanii de pe Facebook.

Telekom te invită să iei parte la spectacol direct de pe canapeaua casei tale! Comedy Show 🎤, Beauty Show 💃, Cooking…

Publicată de Telekom Romania pe Miercuri, 27 mai 2020

Telekom va organiza inclusiv un fashion show cu Alin Galatescu, plus un Beauty Show cu Bianca Marca si Cristina Scrisu, deci va exista cate putin pentru multi dintre romanii care vor fi pe Facebook atunci. Interesant este ca Telekom nu va organiza evenimentul in weekend, ci in cursul zilei de luni, dar poate ca asta era de asteptat din moment ce e posibil ca multa lume sa calatoreasca in cursul acestui weekend pentru a se mai destinde cat poate.

Telekom va incepe spectacolul la ora 18:00 in direct de pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook, astfel ca stiti unde vet gasi stream-ul video live pentru a urmari totul.