Windows 10: Vestea GROZAVA, Iata ce LANSEAZA Maine Microsoft

Windows 10 are parte de o veste grozava astazi din partea companiei Microsoft, iata ce urmeaza sa fie lansat pentru utilizatorii din toata lumea maine.

Windows 10 mai

Windows 10 este in centrul unei lansari care urmeaza sa aiba loc in cursul zilei de maine, compania Microsoft pregatind in sfarsit ceva ce foarte multi oameni asteapta de foarte multa vreme. Mai exact, maine urmeaza sa aiba loc lansarea May 2020 Update pentru Windows 10, cei de la Microsoft amanand-o acum mai bine de o saptamana pentru ca s-a descoperit o vulnerabilitate zero-day care trebuia rezolvata inainte de lansarea actualizarii importante.

Windows 10 avea de ceva vreme anuntata o data de lansare care ar putea avea loc intre 26 – 28 mai, iar acum suntem deja in 27 mai si nu s-a intamplat nimic, maine este ziua in care ar trebui sa se intample totul. Nu este exclus ca May 2020 Update sa fie lansat azi pentru Windows 10, dar e destul de improbabil din moment ce lansarile au de obicei loc in jurul acestei ore, si pana acum nu s-a intamplat nimic, deci nu prea putem astepta altceva.

Windows 10: Vestea GROZAVA, Iata ce LANSEAZA Maine Microsoft

Windows 10 are parte de o serie destul de interesanta de noutati integrate in May 2020 Update de catre cei de la Microsoft, insa nu vorbim despre noutati majore, cum a fost situatia versiunii anterioare. Cei de la Microsoft au dat de inteles ca May 2020 Update va fi o actualizare cu putine noutati importante, si acest lucru este cat se poate de clar evidentiat de ceea ce a fost dezvaluit pana acum, majoritatea noutatilor fiind destul de mici pentru noi, din pacate.

Windows 10 va avea totusi rezolvari pentru foarte multe probleme existente pentru sistemul de operare, si asta e una dintre cele mai bune vesti de pana acum, asta pentru ca exista multe de rezolvat. Windows 10 va imbunatati deasemenea performantele generale ale sistemului de operare, ceea ce este necesar dupa ce actualizarile recente au generat foarte multe probleme pe care utilizatorii le-au raportat intens pe retelele de socializare.

Windows 10 va avea May 2020 Update pus in distributie pentru toata lumea in mod segmentat, astfel ca doar unii utilizatori vor vedea actualizarea disponibila, in timp ce altii o vor primi mai tarziu.