DIGI Mobil: Lupta DURA in care este Prinsa acum cu Telekom

DIGI Mobil este prins intr-o lupta dura cu cei de la Telekom, ambele companii de telecomunicatii avand planuri foarte mari pentru a fi lideri de piata.

DIGI Mobil competitiv

DIGI Mobil este prins intr-o lupta foarte dura cu cei de la Telekom, inceputul anului 2020 aducand in Romania o serie de lovituri foarte dure pe care si le-au schimbati cei doi mari operatori de telecomunicatii. Telekom a lansat o serie de oferte neasteptat de bune care au cam bagat DIGI Mobil in corzi, iar in cursul lunii aprilie s-au vazut si primele rezultate ale acestei campanii, cei doi operatori ajungand foarte aproape in numerele de clienti atrasi in retele.

DIGI Mobil a replicat luna aceasta cu o oferta extrem de buna, abonamente la jumatate de pret pentru cei care fac upgrade, insa aici nu a fost vorba despre oferte pentru atragerea de clienti noi. In starea de urgenta si starea de alerta cei de la DIGI Mobil nu s-au prea grabit sa faca oferte speciale pentru portare in Romania, si nici acum nu au oferte la fel de bune preucm la final de an trecut, avand o promotie limitata pentru doar anumite modele de telefoane.

DIGI Mobil: Lupta DURA in care este Prinsa acum cu Telekom

DIGI Mobil pare sa fi franat putin ofertele pentru portari in retea in aceasta perioada, poate si pentru ca lumea nu se mai grabeste sa-si schimbe furnizorul de servicii din Romania. In toata aceasta perioada, cei de la Telekom continua sa aiba oferte foarte bune pe partea de telefonie mobila, iar DIGI Mobil probabil pregateste un raspuns incepand cu luna iunie, cand lucrurile se vor relaxa si mai mult in Romania, iar cererea pentru portari e posibil sa creasca.

DIGI Mobil inca este cel mai cautat operator de telefonie mobila cand vine vorba despre portari, iar Telekom incearca din rasputeri sa-i fure acest titlu, si a fost aproape de a o face in luna aprilie. E greu de spus daca va reusi in mai, sau in iunie, sa depaseasca DIGI Mobil, insa daca grupul romanesc nu va avea promotii mai bune pentru portare, atunci orice e posibil in momentul de fata, iar concurenta e benefica fara discutie pentru clienti.

DIGI Mobil pare sa fi franat usor initiativa in ceea ce priveste portarile in Romania, insa lupta cu Telekom continua in 2020, si competitia ar putea deveni chiar mai agresiva decat este in acest moment.