CEC Bank: TOTI Clientii Romani Vizati de un Mesaj IMPORTANT

CEC Bank are un mesaj important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce decizie a luat, si cat conteaza pentru toata lumea care este afectata.

CEC Bank pauza

CEC Bank a anuntat in cursul acestei zile un nou mesaj important pentru toti clientii sai din Romania, si daca intri in aceasta categorie, ar fi bine sa stii ce urmeaza sa se intample, pentru ca te afecteaza. Exact precum au facut si alte banci din tara noastra, inclusiv cei de la CEC Bank au luat decizia de a face 1 iunie o zi nelucratoare pentru agentiile sale din toata tara, astfel ca nu veti putea merge in vreuna pentru a rezolva vreo problema.

CEC Bank inchide agentiile pentru Ziua Internationala a Copilului asa cum fac si multe alte banci din Romania, sau multe alte companii care au decis ca ai lor angajati sa ramana acasa. Deocamdata cei de la CEC Bank nu au anuntat daca vor face acelasi lucru in ziua de 8 iunie, cand vor fi Rusaliile, dar e foarte probabil sa faca asta, Banca Transilvania anuntand acest lucru inca de acum cateva zile, si probabil ca multe companii vor actiona cam la fel.

CEC Bank: TOTI Clientii Romani Vizati de un Mesaj IMPORTANT

CEC Bank isi va mentine deschise mediile online de comunicare, probabl si call center-ul, dar despre acesta nu a spus absolut nimic in mesajul de astazi, din pacate. CEC Bank spune ca toti clientii vor putea cere ajutor in continuare prin canalele sale digitale, adica retelele de socializare, website, email, insa acolo ati putea avea mai mult de asteptat pentru a primi un raspuns in cazul in care vor exista multi oameni care cer ajutor simultan.

📅 La fel ca voi, pe 1 Iunie, serbăm și noi Ziua Internațională a Copilului. Chiar dacă unitățile noastre vor fi închise, poți folosi, în continuare, canalele noastre digitale.#CECBank #Româniavafibine

Publicată de CEC Bank pe Vineri, 29 mai 2020

CEC Bank va avea mai mult ca sigur deschisa si linia de urgente pentru carduri, astfel incat clientii sai sa poata anunta o problema de furt, sau pierdere, a cardului, daca nu o fac online. Website-ul celor de la CEC Bank, impreuna cu platforma de internet banking, vor fi disponibile deasemenea in ziua de 1 iunie, si vor exista fara discutie echipe care se vor asigura de faptul ca acestea vor functiona fara probleme pentru toata lumea in acea zi.

CEC Bank va reveni la normal cu totul incepand cu 2 iunie, dar nu uitati ca raman in continuare valabile regulile de protectie pentru starea de alerta in care ne aflam in continuare in Romania.