Android 11: Anuntul IMPORTANT al Google pentru Utilizatori

Android 11 este in centrul unui anunt foarte important pe care compania Google l-a facut pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii.

Android 11 este viitoarea versiune importanta a sistemului de operare pentru telefoane mobile, tablete, si nu numai, iar Google vine astazi cu un anunt important pentru utilizatorii din intreaga lume. Mai exact, cei de la Google au anuntat ca pe data de 3 iunie, la ora 18:00, urmeaza sa transmita online evenimentul pentru prezentarea tuturor noutatilor care urmeaza sa ajunga in cadrul Android 11, iar mai sus aveti si stream-ul video oficial pentru conferinta.

Android 11 urmeaza sa fie prezentat online in cadrul unui eveniment care va dura cateva ore, asa cum ar fi trebuit sa se intample si cand prezentarea trebuia sa aiba loc in mod fizic. Google a fost obligata de pandemia de Coronavirus sa amane cu o luna de zile evenimentul pentru prezentarea Android 11, ceea ce a dus si la amanarea evenimentului pentru prezentarea iOS 14, ambele urmand a fi organizate exclusiv online pentru utilizatorii din toata lumea.

Android 11: Anuntul IMPORTANT al Google pentru Utilizatori

Android 11 va fi prezentat in cadrul unei conferinte care va avea nu mai putin de 12 puncte de discutie, cei de la Google avand destul de multe noutati de anuntat pentru toata lumea. Prezentarea Android 11 urmeaza sa aiba loc atat pe YouTube, cat si pe Twitter, astfel ca puteti alege singuri locatia in care urmeaza sa vizualizati totul, dar desigur ca pe prima platforma veti avea parte de experienta cea mai buna posibila, asa ca profitati de ea.

Android 11 urmeaza sa aduca foarte multe schimbari, unele extrem de bune pe partea de securitate, cu modificari care trebuiau implementate de foarte multa vreme in telefoane. Vor exista si multe functii noi, schimbari pentru interfata si experienta de utilizare, multe dintre ele fiind deja dezvaluite in primele versiuni beta ale Android 11, care au fost dezvaluite deja de catre compania americana pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru terminalele mobile.

Android 11 va fi prezentat intr-o conferinta care ar putea dura cam 2 ore, atunci va fi lansata si prima versiune beta pentru public, iar lansarea oficiala ar putea avea loc pe la final de august, inceput de septembrie.