Fortnite: Decizia de ULTIMA ORA care Dezamageste Jucatorii

Fortnite prelungire

Fortnite a avut o decizie importanta anuntata de catre Epic Games cu mai putin de o zi in urma, si vorbim despre o decizie care a dezamagit foarte multe persoane, din pacate pentru noi, iar ea vine dupa una similara luata acum cateva saptamani.

Fortnite are lansarea celui de-al treilea sezon amanata de catre Epic Games pentru a doua oara, iar daca data trecuta a fost vorba despre o amanare de o luna de zile, acum e vorba despre o amanare de doar o saptamana de zile, insa chiar si asa, jucatorii nu sunt multumiti.

Fortnite are programat si un eveniment special care ar urma sa distruga toata lumea virtuala creata pentru sezonul al doilea, si desigur ca acesta a fost amanat deasemenea cu o saptamana de catre cei de la Epic Games, totul pentru ca angajatii lucreaza de la distanta.

Fortnite este dezvoltat de peste 1000 de ingineri ai Epic Games, toti lucrand de acasa in aceasta perioada, iar asta ingreuneaza foarte mult procesul de finalizare al fiecarui sezon, deci de aici vine amanarea pentru sezonul 3, deocamdata doar a doua oara.

Fortnite are asteptat sezonul 3 de catre foarte multa lume, astfel ca problema e una cu atat mai mare, insa poate ca de aceasta data Epic Games va reusi sa finalizeze tot ceea ce este pregatit de cateva luni bune de zile si jucatorii nu vor mai fi dezamagiti din nou.