Telekom: Conectivitate gratuita si nelimitata pentru o scoala

Telekom Conectivitate gratuita si nelimitata pentru o scoala

Telekom a anuntat astazi ca ofera internet gratuit si echipamente WiFi catre 172 de profesori si elevi dintr-o comuna din suceava, cu toate detaliile mai jos.

Telekom Romania își continuă misiunea de a ține ”România Conectată” și oferă conectivitate gratuită nelimitată și echipamente WiFi către 172 de elevi și profesori ai școlii generale din satul Găinești, comuna Slatina (județul Suceava).

Telekom s-a alăturat campaniei umanitare ”Copiii își dau mâna pentru educație”, organizată de Olga Gudynn International School, prin care elevii din mediile defavorizate sunt ajutați să își continue studiile de la distanță, prin donarea materialelor necesare conectivității la internet.

”Dreptul la educație este garantat de Constituție, iar acest domeniu este prioritar pentru Telekom Romania. Începând cu luna martie, am ajutat aproximativ 500.000 de elevi să-și continue cursurile de la distanță, oferindu-le atât acces gratuit în platforma de management educațional Adservio, cât și cartele cu internet nelimitat 4G. Sperăm ca serviciile de conectivitate donate să-i ajute pe copiii și profesorii din Găinești să-și continue studiile, iar în curând să revină la școală, pentru a-și clădi un viitor mai bun”, a declarat Ovidiu Ghiman, Directorul Executiv Comercial Segment Business al Telekom Romania.

“Am inițiat campania Copiii iși dau mâna pentru educație din dorința de a ajuta elevii din medii defavorizate să aibă acces la educația online. De asemenea, o astfel de campanie este un bun prilej pentru toți elevii să înțeleagă și să învețe prin acțiuni concrete principiul solidarității, încă de la cele mai mici vârste.
Suntem onorați să avem în Telekom Romania un partener de acțiune, pentru a da o mână de ajutor autorităților române în misiunea lor de a ajuta copiii de la sate să aibă acces la o educație modernă, adaptată lumii în care trăim. Această campanie este despre copii, prietenie, despre puterea lui împreună și despre o Românie a solidarității! Toți copiii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul să spere și să viseze la un viitor mai bun în țara lor”, a afirmat Olga Gudynn, fondatorul școlii și grădiniței cu același nume.”