RCS & RDS: Mesaj SPECIAL pentru Clienti, ce Face in Weekend

RCS & RDS are un mesaj special care ii vizeaza pe clientii din Romania, iata ce se va intampla in acest weekend, si ce trebuie sa stie multi dintre ei.

RCS & RDS sporturi

RCS & RDS vine cu un mesaj care ii vizeaza pe clientii sai din Romania pentru ca in acest weekend urmeaza sa se intample ceva ce unii asteptau de foarte multa vreme, si e bine sa stie din timp. Dupa cum unii dintre voi prea bine stiti deja, a inceput de ceva vreme Bundesliga, adica liga profesionista de fotbal din Germania, iar RCS & RDS transmite meciurile pe posturile sale de televiziune DigiSport, insa si pe DIGI 4K, pentru ca transmisiunile se fac si in acest format.

RCS & RDS ii anunta pe clientii sai din Romania ca sambata la ora 19:30 urmeaza sa aiba loc meciul de fotbal dintre Bayern Munchen si Fortuna Dusseldorf, iar el va fi transmis in format 4K prin DIGI 4K. Cei de la RCS & RDS au mai transmis meciuri din Bundesliga in acest format pana acum, insa foarte putine pentru ca acel campionat abia a fost reinceput, si oricum nu se fac foarte multe transmisiuni in acest format, care sa si fie licentiate pentru noi.

RCS & RDS: Mesaj SPECIAL pentru Clienti, ce Face in Weekend

RCS & RDS continua totusi sa puna accent pe aceste meciuri pentru ca sunt singurele de interes din Europa care pot fi urmarite pe DIGI 4K in momentul de fata de catre clienti. E posibil ca Seria A sa reinceapa si sa fie retransmise meciuri de acolo, si acelasi lucru ar trebui sa se intample dupa 8 iunie, cand urmeaza sa reinceapa si La Liga, iar RCS & RDS ar putea transmite inclusiv Premier League dupa ce si acel campionat va reincepe pe data de 17 iunie.

RCS & RDS ar urma sa retransmita si meciurile din Liga 1, dar nu in format 4K, acestea din urma putand incepe dupa data de 15 iunie, desigur ca fara spectatori, insa important e ca vor reincepe. Atunci vor fi mai multe de vazut la televizor pentru toata lumea, iar RCS & RDS va transmite tot ceea ce se poate deoarece exista si un apetit foarte mare din parteaoamenilor sa urmareasca aceste competitii sportive care lipsesc de cateva luni bune de zile.

RCS & RDS ofera DIGI 4K sub forma de extraoptiune pentru clientii care au servicii de televiziune active, insa trebuie sa aveti si un televizor suficient de performant pentru a putea urmari totul.