Samsung: Fostul Angajat care a Protestat in mod INCREDIBIL

Samsung a fost tinta unu protest ireal facut de catre un agajat suparat din cauza concedierii, iata modul incredibil in care acesta s-a aratat supararea.

Samsung protest

Samsung a fost tinta unui protest ireal pe care un fost angajat al sau l-a organizat pentru a-si arata nemultumirea vis-a-vis de faptul ca a fost concediat de catre compania coreeana. Kim Yong-hee este fostul angajat al Samsung despre care vorbim astazi, acum un an de zile el luand decizia de a se urca pe un stalp inalt de 25 de metri, care avea si o antena GSM pe el, pentru a protesta impotriva faptului ca a fost concediat de catre companie.

Samsung l-a concediat pe barbat in 1995, da ati citit bine, atunci el fiind dat afara din companie pentru ca a incercat sa faca un sindicat care sa ajute angajatii, insa acestea erau interzise la companie. Dupa 24 de ani in care s-a luptat sa obtina scuze publice de la Samsung si o reangajare, el a hotarat sa se urce pe un stalp din Seul, care avea camere de supraveghere si cel putin o antena GSM, facandu-si acolo un cuib in care a trait pana acum.

Samsung: Fostul Angajat care a Protestat in mod INCREDIBIL

Samsung protest barbat

Samsung l-a concediat in 1995, apoi in 2015 a vandut divizia in care fusese angajat barbatul, insa acesta n-a renuntat la ideea de a primi scuze si compensatii de la companie. Gestul sau de protest initiat in 2019 nu s-a lasat totusi fara urmari, iar asta pentru ca la inceputul lunii mai actualul lider al Samsung si-a cerut scuze pentru concedierea fostului angajat, promitand si ca va permite formarea de sindicate in cadrul grupului de companii.

Samsung practic a avut nevoie de 24 de ani si un om urcat intr-un stalp inalt de 25 de metri pentru a recunoaste ca a gresit, si asa intelegeti de ce nu recunoaste multe probleme ale produselor sale. Multa lume a fost uimita sa vada ca s-au facut publice aceste scuze pentru a termina conflictul cu barbatul, dar si mai uimita sa auda ca va fi permisa formarea de sindicate in cadrul diverselor companii care fac parte din grupul Samsung, unul cu sute de mii de angajati.

Samsung este prezenta in zeci de tari de pe glob, insa vedem ca nu actioneaza intotdeauna in mod corect, si nici nu prea recunoaste cand face greseli mari, care se transforma in scandaluri mari.