UBER: Noul TARIF Introdus pentru Cursele facute de Clienti

UBER a anuntat lansarea unui nou tarif pentru cursele facute de catre clienti, iata cat vor plati clientii in baza noului mod de calcul al companiei.

UBER orar

UBER a anuntat introducerea unui nou tarif pentru cursele care sunt facute de catre clienti in anumite zone de pe glob, si aparent ea e menita sa ajute oamenii in cursele pe care le fac. Vorbim despre un nou tarif orar pe care UBER il are disponibil pentru cursele care dureaza mai mult, si au mai multe destinatii, scopul fiind de a ajuta clientii sa aiba o estimare mai clara a unei calatorii care poate dura mai mult de o ora, ceea ce nu multa lume face in mod regulat.

UBER vrea sa ii ajute inclusiv pe soferi sa faca si curse mai lungi, care sa le aduca si venituri mai mari, cu oameni care in mod normal ar folosi alte mijloace de transport in comun pentru a rezolva diverse treburi zilnice prin orase. UBER vrea sa-i convinga pe acesti oameni sa nu mai utilizeze mijloacele de transport in comun, ci sa foloseasca o masina din platforma, si sa aiba o estimare clara cu privire la pretul cursei pe care urmeaza sa o faca.

UBER: Noul TARIF Introdus pentru Cursele facute de Clienti

UBER va percepe in SUA o taxa de 50 de dolari pe ora ca parte a acestui nou tarif, iar clientii vor trebui sa specifice inainte de cursa cam cat ar urma sa dureze aceasta, ceva ce ar putea fi greu de estimat. Partea proasta este daca respectiva cursa va fi mai scurta, ca si perioada de timp, clientul va plati oricum valoarea estimata la initierea cursei prin UBER, ceea ce ar putea supara multa lume, si ar putea convinge oamenii sa evite noul tarif.

UBER nu permite folosirea acestui tarif pentru cursele facute catre aerporturi, si in anumite orase ar putea exista limita de kilometri, desigur cativa zeci, nu una foarte mica. Daca se depaseste perioada de timp, sau distanta, estimate initial, atunci UBER va tarifa clientii in baza tarifelor standard pentru cursele sale, deci ar putea fi o idee buna estimarea in minus pentru a nu plati mai mult decat costa efectiv cursele respective.

UBER a testat dea noul tarif in Europa inainte de a-l aplica si in SUA, si cel mai probabil il va lansa inclusiv in Romania la un moment dat, doar ca nu se stie exact cam pe cand.